Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Olm sen bi şu nikinin ilk harfini büyük yapsana. Göz zevkimi bozuyorsun. Bizde devamlı makara kukara, işimiz bu. Takılıyoruz kendi halimizde yeni geldik ne batıyor sana milleti alıntılayıp tip tip yazıyon k. :nono:

Mastor hastlalıklar hususunda latife yapmaz, geçmiş olsun krdsm. :cicici:

İrc’i bilmediğin için öyle diyorsun nickimin ilk harfi baya bi büyüktü zurna standartlarının üzeriydi. Düşünsene dostum böyle takılırken takılırken bir bakmışsın kamyoncular kooperatifindesin. Dur dur sen düşünemezsin şimdi ( eşek seksen derece Boğaziçi limon sever)

Yakışıklı ve zengin olduğum için bu forumdan atılmışlığım var.......
Yakışıklılık ve zenginlik konusunu arkadaşlar onaylayacaktır. Ban içinse kayıtlara bakabilirsiniz...
Umarım bu sıkıntıları da yaşamam tekrar...

:aeg:

Forumun simetrisi falan bozulmuş bakın. avatar yükleme boyutları da aşırı kısıtlayıcı, minimum 230 kb olmalı kanımca. Bu tür şeylere önem vermezseniz geriye kalanları da tutamazsınız burada haberiniz olsun.

Forumun simetrisi falan bozulmuş bakın. avatar yükleme boyutları da aşırı kısıtlayıcı, minimum 230 kb olmalı kanımca. Bu tür şeylere önem vermezseniz geriye kalanları da tutamazsınız burada haberiniz olsun.

Bu sizin kullandiginiz temayi kullanmayacagiz sok olmamaniz icin koymustum. Guzel bir duzenleme yapiyoruz hocam.

Simetri, avatar, begeni sayısı falan takılmayın o kadar : p

Kabullenin artık parayı basıp almış adam ahsjsjga suriyeli mülteci taklidi yapmak yerine 10 yıllık abd vizesi almış adam efendiliği gösterin biraz : p

İrc’i bilmediğin için öyle diyorsun nickimin ilk harfi baya bi büyüktü zurna standartlarının üzeriydi. Düşünsene dostum böyle takılırken takılırken bir bakmışsın kamyoncular kooperatifindesin. Dur dur sen düşünemezsin şimdi ( eşek seksen derece Boğaziçi limon sever)

:sirit: Harbi ha. Bilmem bak. Olabilir. Ama sen yine de normal yap ahbab. Bi' de senin makaran da çekilmiyor ha harb. Ama farklı bi' frekanze yakalayabiliriz bence deneyelelim. Ampirik olmakta faide var.

Merhaba
Affınıza sıgınarak sormak istiyorum nesini begenmedınız mesela : )

Merhaba.
Alıntıladığınız aynı mesaj üzerinden bir yorum daha yapıldı (kırmızılı biri tarafından) saat 16:26'da ve bu mesaj silindi. Mesajda ne yazdığı başka bir üye tarafından söylendi bana, görebiliyor iseniz sizin de bakmanızı isterim.

Şimdi, sabahtan beri kural naraları atılırken bu mesajı yazan insan müsveddesinin neden banlanmadığını öğrenebilir miyim? Forumu beğenmediğimi dile getirmem şahsıma hakaret edilmesi hakkını doğurur mu? Keza, "kaşınıyor" denmesine müsait kılar mı?

Direkt olarak sizle ilgili bir sorum daha var, "söyle kaç paraya sattın bizi" cümlesinin düzenlenmesine neden olacak sorun neydi?

Ve son olarak; kuraldan, ahlaktan dem vururken direkt olarak yöneticilerinizin yaptığı terbiyesizliklere ne demeli? Arkasında duramayacağınız cümleler kurmayın lütfen.

Merhaba.
Alıntıladığınız aynı mesaj üzerinden bir yorum daha yapıldı (kırmızılı biri tarafından) saat 16:26'da ve bu mesaj silindi. Mesajda ne yazdığı başka bir üye tarafından söylendi bana, görebiliyor iseniz sizin de bakmanızı isterim.

Şimdi, sabahtan beri kural naraları atılırken bu mesajı yazan insan müsveddesinin neden banlanmadığını öğrenebilir miyim? Forumu beğenmediğimi dile getirmem şahsıma hakaret edilmesi hakkını doğurur mu? Keza, "kaşınıyor" denmesine müsait kılar mı?

Direkt olarak sizle ilgili bir sorum daha var, "söyle kaç paraya sattın bizi" cümlesinin düzenlenmesine neden olacak sorun neydi?

Ve son olarak; kuraldan, ahlaktan dem vururken direkt olarak yöneticilerinizin yaptığı terbiyesizliklere ne demeli? Arkasında duramayacağınız cümleler kurmayın lütfen.

Beyefendi kendi rizanizla cikin gidin, yoksa ben sizi uzaklastiracagim.

Siz kimsiniz? Kendinizi ne saniyorsunuz, insanlara hakaret etme hakkini kendinizde nasil buluyorsunuz? Girme arkadasim zorlami sokuyoruz? Senin hakaretlerini gormek zorundami bu kadar insan?

Hangi sebeple? Sizi eleştiren herkesi banlayacak mısınız? Kime hakaret ettim, gösterir misiniz?

Buraya emek veren herkese hakaret ettiniz. Sabahtan beri iyiniyetli bir yaklasim sergiliyoruz, siz buraya yeniyseniz bu kadar insanda size yeni. Nedir bu yahu, ne isriyorsunuz anlamadim?

Yazdiginiz kelimelerin ne anlama geldigini benmi ogreteyim size, amaciniz nedir? Buradaki huzuru bozdurmam size ben. Ne yapalim mutlu olmaniz icin anlamadim?

Ay valla en son ikinci stajımın ilk günü böyle hissetmiştim çocuklar. Herkes birbirini tanıyor da ben şey gibi. Şey.

Ortam gerginmiş. Ben bişi söylemedim, beni banlamayın. Tşkler.

• Beğen
Tepkiler: W
Buraya emek veren herkese hakaret ettiniz. Sabahtan beri iyiniyetli bir yaklasim sergiliyoruz, siz buraya yeniyseniz bu kadar insanda size yeni. Nedir bu yahu, ne isriyorsunuz anlamadim?

Yazdiginiz kelimelerin ne anlama geldigini benmi ogreteyim size, amaciniz nedir? Buradaki huzuru bozdurmam size ben. Ne yapalim mutlu olmaniz icin anlamadim?

Beğenmediğimi dile getirmem hakaret olarak algılanıyorsa kusura bakmayın. Lakin, alelade yapılan hakareti sadece silmekle göz ardı ediyorsanız da iyi niyetten söz etmeyin lütfen.

Yazdığım onlarca mesajın hangisini nasıl algıladığınızı bilmeden böyle bir tartışmaya girmek anlamsız olur. Hakaret olarak gördüğünüz mesajları belirtirseniz kendi açımdan gerekli açıklamayı yapabilirim.

Konunun daha fazla kirlenmemesi açısından tartışmayı özele taşıyabiliriz isterseniz.

Son düzenleme:
Geri