Kendinden yaşça büyük bir erkeğe aşık olmak.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Dünya paranın gölgesinde dönüyor eskiden bende para herşeyi satın alamaz diye düşünürdüm lakin yanılmışım para seni satın almasa bile seni kendine çeker kendine köle eder

Ben hiçbir zaman para herşeyi satın alabilir fikrine inanmadım. Yazıda da zaten bundan değil, aksine paranın bunu yapmasına gerek kalmadığından ve insanların zaten kendini satmaya meraklı hale gelmesinden bahsettim.

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.

Sirf parasi icin sevildigini ya da arzulandigini bilerek yasamak da oldukca aci olsa gerek.

Genelde kendimden yaşça büyük beyefendilere aşık oluyorum. Hep söylemişimdir kendi yaşımdakiler çocuk oluyor, benim de hiç çocuk büyütesim yok.

Erkekler kızlara nazaran daha geç olgunlaştığı için nolabilir

Kalantorlari ve eskortlari es gececek olursak.
Benim de tercih ettigim bir durum, yasla degil de yasanmislikla ilgili bir sorunum var benim.
Kendimce bisuru onemli sey yasamisim. Soz konusu asik olmak yada sevismek olsa yas onemini yitircek belki ama devamliligi olsun istiyorsam, bana denk yada benden fazla yasamis olmasini tercih ediyorum partnerimin.
Bu da ancak benden yasca buyuk biriyle mumkun olabiliyor. Yoksa kendimi yetistirme yurdu gibi hissediyorum.
Belki odipal problemlerim vardir ust benligim olgunlasmamistir kimbilir!

genellikle kızların tercih ettiği durum
lakin çok da abartmamak lazım

Ben daha gençken gençlerle birlikte olmak modaydı, şimdi biraz yaş aldık bu sefer de olgunlar moda oldu. Harika bir tarihte doğmuşum :aeg:

Bırakın bu işleri bu işler boş işler

Yaşıtlarım hâlâ çocuk gibi olduğu için kaçınılmazdır.

simdiye kadar asik olabilecegim olgun bi erkek karsima cikmadi

genelde kadınların tercihidir. ama nedense benim sevgililerimden sadece ikisi benden küçüktü gerisi büyük. olgun duruyorsam demek.

beğeniyor ve olumsuz bakmıyorum ama yine de hiç benden yaşça çok büyük bir sevgilim olmadı. aksine küçük asla olmaz dememe rağmen fark aylar olsa da küçük oldu. :gamer: hayaller, hayatlar işte.

Kendinden yaşça büyük bir kadına aşık olmak çok daha başkadır. İyidir, hoştur.

Geri