Kendinden yaşça büyük bir erkeğe aşık olmak.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1JYb5B.jpg
[/url][/IMG] genç bir kız veya kadın kendinden yaşça büyük birine gerçekten aşık olabilir mi yoksa işin ucunda maddi bir bağ mı var ..

bunlrın aşık olduğunu sanmam cüzdana aşık bunlar :D

Cüzdanın kabarık olduğu yerde mide işlevini yitirir.

dünyaya bi kere geliyoruz ya ve bu dünyada bi sürü güzel insan var. gidip onları bulup mutlu olmak varken bi insan hayatını neden böyle mahveder? yazık. gerçekten kınamıyorum ama üzülüyorum. çok mutsuz olduklarını düşünüyorum bu kadınların.

Benim sevgilimle vardı ya ama çok tatlıydı üçün beşin hesabını mı yapıcaktım..s

Bayan cinsiyeti altında genelleme yaptığımı düşünmeyin lütfen ama böyle kadınlardan tiksiniyorum !!!

Fotoğrafı gördüm midem bulandı, bu kadar parasevici olmasanız keske.

Dün izlediğim filmde kadın 9 yaş büyüktü adamdan ve birbirlerini deli gibi seviyorlardı

Arada aşk varsa yaşın bi anlamı kalmıyor

Her kadının bir fiyatı vardır kimi sudan ucuz..

Mecaz içerir büyük olasılık için durum böyle şaka değil ispatı çok

İspatı çok ne lan. Konudaki zihniyet ne kadar çirkinse yorumlarınla bu çirkinlikten aşağı kalır yanın yok. Akıl, fikir diliyorum sana zerre de olsa.

Zengin veya servet avcılarının yanıldıkları bir konu var. Senin beynin fikir üretemez, sadece daha fazla para hayali kurar. En sıradan zenginler bile ömürleri boyunca senin gibi insanlarla defalarca karşılaşırlar ve artık para düşkünü olanları gözlerinden tanırlar. Onların servetine, aklına ve iradesine kolay kolay hakimiyet kuramazsın. Zengin ve yaşlı bir adamın yanında çıtır bir kız varsa, adama değil kıza acıyınız. Çünkü o kendini zeki ve akıllı sanarken, zengin adam tarafından günlük küçük yemlerle sus payı verilerek vücudu rahat bir şekilde kullanılıyordur. Köpeğe verilen mama gibidir bu. Küçük hediyeler, küçük imkanlar. Başarıya ulaşan kadın sayısı çoooook nadirdir, ki hiç şahit olmadım.

İspatı çok ne lan. Konudaki zihniyet ne kadar çirkinse yorumlarınla bu çirkinlikten aşağı kalır yanın yok. Akıl, fikir diliyorum sana zerre de olsa.

Lan nedir sen konuyu kendine nasıl bağladın titti

Zengin veya servet avcılarının yanıldıkları bir konu var. Senin beynin fikir üretemez, sadece daha fazla para hayali kurar. En sıradan zenginler bile ömürleri boyunca senin gibi insanlarla defalarca karşılaşırlar ve artık para düşkünü olanları gözlerinden tanırlar. Onların servetine, aklına ve iradesine kolay kolay hakimiyet kuramazsın. Zengin ve yaşlı bir adamın yanında çıtır bir kız varsa, adama değil kıza acıyınız. Çünkü o kendini zeki ve akıllı sanarken, zengin adam tarafından günlük küçük yemlerle sus payı verilerek vücudu rahat bir şekilde kullanılıyordur. Köpeğe verilen mama gibidir bu. Küçük hediyeler, küçük imkanlar. Başarıya ulaşan kadın sayısı çoooook nadirdir, ki hiç şahit olmadım.

Dünya paranın gölgesinde dönüyor eskiden bende para herşeyi satın alamaz diye düşünürdüm lakin yanılmışım para seni satın almasa bile seni kendine çeker kendine köle eder

O zaman parası neyse verelim sussun Yabani

Geri