Kendinden yaşça büyük bir erkeğe aşık olmak.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hedef kitlemi degistirdim, bu grup fazla risk iceriyor

Bana çocukluğumda hep daha küçük kızlar ilgi gösterirdi, ben de utanırdım. Biri görür, duyar diye endişelenirdim. Değişen bir şey yok. Küçük kızlar beni seviyor. Büyükleri ile hiç şansım yok. Ya ben beğenmiyorum, ya da zaten bir başkası var. Sevmenin her zaman bir nedeni var. Ben onu fark ettim. Kimi için bu yüklü bir banka hesabı, kimi için güzellik, kimi için kendinden bir parça görmek, kimileri için de başkalarının yakıştırıyor olması. Kendim neden kimlere aşık oldum, onu tam olarak çözebilmiş değilim. Kardeşim gibi sevdiğimi sevgili gibi göremiyorum. Beni seven neden seviyor? onu da tam çözebilmiş değilim. Gönül mantık tanımıyor. Mantık ta aşkı bilmiyor. Kimi kalbine uyar, kimi hesap yapar. Ben kalbime uymak isterim. Mantık çok yoruyor.

Olabilir yani
Ben de büyük isterim yani

Olgun erkek iyidir.
Bir birikimi vardir.Kendini dinletir.Belirli yasanmisliklari varsa,hayata bakis acisi daha sakin ve "hazirlikli" olur.
Hophophop gümgümgüm nereye kadar?Üstelik de yorucu.
En azindan iliski baabinda böyle.

"Ben benden olgun insan isterim karsimda"

Karakteri oturmuş ve ne istediğini bilen birisi olması açısından, olgun erkek daha çok tercih edilir. Hayatın ona kattığı tecrübelerle yere sağlam basıyor ve güçlü duruşu ile güven veriyordur. Kararsızlık yaşamıyor ve karşı tarafa da yaşatmıyordur. Bazı erkeklerin fikirleri ile davranışları çelişir fakat olgun erkekte bu duruma pek rastlanmaz.

Erkekler geç olgunlaşır derler ama ben böyle bir şey tecrübe etmedim o nedenle buraya ne yorum bıraksam yalan olur. Kim kimi seviyorsa birlikte olsun ama bi sınırı da olsun bence. Bir kadının kendinden 20, 30 yaş büyük adamla ne işi olur. Nasıl bir ortak nokta bulur aklım almıyor.

Yaşca büyük olması,olgun kişiler olacağı anlamına gelmiyor.
Olgunluk çok farklı bir kavram.Yaşamak insanı olgunlaştırmıyor.Nasıl yaşadığın ya da yaşanan yılları nasıl algıladığın da önemli.
Yaşadığın yıllar sana ne kattı? Tecrübelerini nasıl degerlendirdin? Kendini ne kadar geliştirebildin?
50 yaşına gelmiş,25 yaşındaki bir gencin olgunluğuna erişememiş ne çok insan tanıdım.Kendini taşıyamayan,ciddiyetten yoksun sadece yaşına rakam ekleyen,kendine dönememiş,hayattan bir şey çıkaramamış,saygı nedir kavrayamamış nice yaş alan insanlar tanıdım.
Bence kişiler tercih yaparken yaşa değil,kişiliği oturmuş mu? ona bakmalı.

10 yaş normal
fazla yaş farkı ile ilişki yürümez.

parası için beraberse yürür :D

3 sene sonra kalkmaz.​
Oyuna gelmeyin. Hep çıtır seçin.​

Benim düşünceme göre; kadınla erkeğin yaşı denk ya da erkek büyük olmalı ve aradaki fark 7-8 yaşı da aşmamalıdır çünkü yaş farkı büyüdükçe jenerasyon farkı da artıyor.

max 5 6 yaş olmalı

ama kızda 1 2 yaş büyük olabilir
örnegin erkek 25 kız 27 erkek 30 kız 24 25

Kaç yaş büyük ama? 10 yaşa kadar sanki olur be.

Geri