Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçine Sinmeyen bişeyler var anlıyorum bunu ama fazla yüklenmemelisin kendine ağır gelebilir. Değiştiremeyiz yaşananları anarız sadece. Çocukluğa gelince bende özlüyorum hemde çok.
Dünyanın kanunu değil bu,
Veya tabiat ananın kanunu da değil
İnsanların kanunlarıyla ölüyor,savaşların içinde kalıyor bu çocuklar.
İnsanların kanunlarıda değişmez değil (: Gelecek nesile Allah sevgisini + İnsan sevgisini sadece bu değerleri aşılarsak bence oldukça faydası olacaktır değişecektir yaşanacak olanlar :/
Belki de hayal kuruyorumdur.
Sen ya da ben Dünyaya hakim değiliz . Kötülük ve Hiddet hakim şuan dünyaya , Bizim sesimiz kalabalığın içindeki masum bir çocuğun imdat çagrısı gibi . Kimse duymuyor duysada bakamıyor anlıyor musun ? Biz duamızı ederiz Allah Bu dünyad cehennemi yaşatanlara Ahirette Cennetine alırmı Sanıyorsun ? Biz iyiyiz iyi olmasını istiyoruz ama Kötü fazla ve şuan onlar kazanıyor . Ama bizimde sıramız gelecek tabiki beklemedeyiz farkında olmasakta.
İyi Niyetli Hayaller bir Dua olarak gider Alllah a. diyeyim ve çıkayım Ne Çok Konuştum yo yazdım :/