Kendi büstünü yaptırıp evin girişine koymak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
saçlarımı aynı şekilde nasıl resmedecekler diye düşünüyorum.
yoksa yaptırmak çok iyi
sanırım auguste rodinden biraz feyz almaları gerekecek.
Okuyan da universalik saclara sahip oldugunu düsünecek.

Okuyan da universalik saclara sahip oldugunu düsünecek.
güzelliğimi tamamlayan yapı taşlarından olur kenfileri.
bıraksam tek başına bir kişilik bile koyabilir ortaya.
geçerken seyretmesi çok zevkli olur, belki beni de bir tanrıça kendime hayranlığımdan nergise çevirir.

güzelliğimi tamamlayan yapı taşlarından olur kenfileri.
bıraksam tek başına bir kişilik bile koyabilir ortaya.
geçerken seyretmesi çok zevkli olur, belki beni de bir tanrıça kendime hayranlığımdan nergise çevirir.
Cevirmis bile bençe.

aşk olsun ben öyle bir insan miyim?
Auguste Rodin örnegine dayanarak söylüyorum,cok manipulatif biriydi.Tanidigini varsayiyorum,Auguste beyi.
Camille Claudel i timarhaneye sokturacak kadar ve bu durumdan ilhamlanip o düsünen heykelini yapmistir.

Auguste Rodin örnegine dayanarak söylüyorum,cok manipulatif biriydi.Tanidigini varsayiyorum,Auguste beyi.
Camille Claudel i timarhaneye sokturacak kadar ve bu durumdan ilhamlanip o düsünen heykelini yapmistir.
sanat üzerinde çalışmadan önce kişi bustleri ya da heykelleri yapacaksa, heykelini yapacağı kişiler gibi düşünmek onlar gibi olmak, onlar gibi davranmak hazırlanma süreçleri içindeymiş. bu yüzden manipülatif olabilir.

sanat üzerinde çalışmadan önce kişi bustleri ya da heykelleri yapacaksa, heykelini yapacağı kişiler gibi düşünmek onlar gibi olmak, onlar gibi davranmak hazırlanma süreçleri içindeymiş. bu yüzden manipülatif olabilir.
Yok cnm onun adi empati.

Geri