aynen senin büstünü yaptırcam kapının girişine. sen de benimkini yaptır.. nasıl fikir. eşlerimiz çok hoşlanmayabilir ama olsun...Sen de mi benim büstümü yaptırmayı düşündün?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynen senin büstünü yaptırcam kapının girişine. sen de benimkini yaptır.. nasıl fikir. eşlerimiz çok hoşlanmayabilir ama olsun...Sen de mi benim büstümü yaptırmayı düşündün?
Bence benimki hoş karşılar ama sen yine de yaptırma, sonra insanlar gelip adak falan adar, mum yakar, dilek diler, dinden çıkmayalım… golyat’ı yendiğim günün anısına..aynen senin büstünü yaptırcam kapının girişine. sen de benimkini yaptır.. nasıl fikir. eşlerimiz çok hoşlanmayabilir ama olsun...
seni para tanrısı sanabilirler ama beni ne sanacaklar ki.. çile tanrıçası mı..Bence benimki hoş karşılar ama sen yine de yaptırma, sonra insanlar gelip adak falan adar, mum yakar, dilek diler, dinden çıkmayalım… golyat’ı yendiğim günün anısına..
Para tanrısının kankisi kontenjanından sana da taparlar be juju….seni para tanrısı sanabilirler ama beni ne sanacaklar ki.. çile tanrıçası mı..
bırak ya pilotları da ayarlamadın unuttum sanma. HAİNSİN. git burdan!Para tanrısının kankisi kontenjanından sana da taparlar be juju….
Onlardan ekmek çıkmadı üzgünüm .((bırak ya pilotları da ayarlamadın unuttum sanma. HAİNSİN. git burdan!
saçlarımı aynı şekilde nasıl resmedecekler diye düşünüyorum.Evet yaptiracagim.
Her sabah da bir öpücük.
Eve girip cikinca saygi durusu..
Kendimizle biraz dalga gecelim.
Kardeşim bu espiri yapıldı yalnız…Bana beton yetmez
Vazgeçtim ya, çünkü beton yetmez…