Okuyan da universalik saclara sahip oldugunu düsünecek.saçlarımı aynı şekilde nasıl resmedecekler diye düşünüyorum.
yoksa yaptırmak çok iyi
sanırım auguste rodinden biraz feyz almaları gerekecek.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okuyan da universalik saclara sahip oldugunu düsünecek.saçlarımı aynı şekilde nasıl resmedecekler diye düşünüyorum.
yoksa yaptırmak çok iyi
sanırım auguste rodinden biraz feyz almaları gerekecek.
güzelliğimi tamamlayan yapı taşlarından olur kenfileri.Okuyan da universalik saclara sahip oldugunu düsünecek.
Cevirmis bile bençe.güzelliğimi tamamlayan yapı taşlarından olur kenfileri.
bıraksam tek başına bir kişilik bile koyabilir ortaya.
geçerken seyretmesi çok zevkli olur, belki beni de bir tanrıça kendime hayranlığımdan nergise çevirir.
Cevirmis bile bençe.
Neden?yooo yooo henüz değil.
daaha var zannımca
aşk olsun ben öyle bir insan miyim?Neden?
Manipulatif yönün agir basmiyor mu henüz?
Auguste Rodin örnegine dayanarak söylüyorum,cok manipulatif biriydi.Tanidigini varsayiyorum,Auguste beyi.aşk olsun ben öyle bir insan miyim?
sanat üzerinde çalışmadan önce kişi bustleri ya da heykelleri yapacaksa, heykelini yapacağı kişiler gibi düşünmek onlar gibi olmak, onlar gibi davranmak hazırlanma süreçleri içindeymiş. bu yüzden manipülatif olabilir.Auguste Rodin örnegine dayanarak söylüyorum,cok manipulatif biriydi.Tanidigini varsayiyorum,Auguste beyi.
Camille Claudel i timarhaneye sokturacak kadar ve bu durumdan ilhamlanip o düsünen heykelini yapmistir.
Yok cnm onun adi empati.sanat üzerinde çalışmadan önce kişi bustleri ya da heykelleri yapacaksa, heykelini yapacağı kişiler gibi düşünmek onlar gibi olmak, onlar gibi davranmak hazırlanma süreçleri içindeymiş. bu yüzden manipülatif olabilir.