avans verdimSus ya yenilmissin iste 🤭
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
avans verdimSus ya yenilmissin iste 🤭
1ara 5'lik'te oynayalim.avans verdim
o çok hızlı o bana uymaz ki1ara 5'lik'te oynayalim.
Ama su an degil.
onun icin yerimden hic kalkmamam lazim...dsfs

Tebrik ederim🥰
Tesekkur ederim. ❤️Tebrik ederim🥰
osmanım hileyle itham ediyor beni, sinsice gülüyor. oynanmaz bu adamla. ne var saçma kelime oluşturduysak.
bak bak nasıl da anladı kjsdkjosmanım hileyle itham ediyor beni, sinsice gülüyor. oynanmaz bu adamla. ne var saçma kelime oluşturduysak.
Kendisi hile yapiyorsa demek... herkesi hile yapiyor olarak goruyor... 😒 Asdfosmanım hileyle itham ediyor beni, sinsice gülüyor. oynanmaz bu adamla. ne var saçma kelime oluşturduysak.
doğru, sonuçta yenilmek de var bu oyunda, kaldıramıyor hahahaKendisi hile yapiyorsa demek... herkesi hile yapiyor olarak goruyor... 😒 Asdf
He oldu xmzm@Özlem seni bi yensem de keyfim yerinemi gelse sjsjsj
2. Elde hirs yapti; aramizdaki fark su an Ozlem'le oynadigim oyun gibi ama bu kez onde olan ben degilim...😅 onun yenilisimi buyuk 1keyifle paylasacak ani bekliyorum...😂😂doğru, sonuçta yenilmek de var bu oyunda, kaldıramıyor hahaha
çok yakında2. Elde hirs yapti; aramizdaki fark su an Ozlem'le oynadigim oyun gibi ama bu kez onde olan ben degilim...😅 onun yenilisimi buyuk 1keyifle paylasacak ani bekliyorum...😂😂