Ne garezim olacak yaa sende :cee:
Şu nickini ne zaman değiştireceksin ? :oy:
Bu akşam derbi maçınız var inş. yenilirsiniz desem kızmassın demi ? Şampiyon Beşiktaş :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne garezim olacak yaa sende :cee:
Şu nickini ne zaman değiştireceksin ? :oy:
Bu akşam derbi maçınız var inş. yenilirsiniz desem kızmassın demi ? Şampiyon Beşiktaş :cici:
Hala tas var baslikta anam.. Artik bu yorumdan sonra Kimin sildigi de Belli olacak gerci ama neyse..Cok güzel Konu olmusyenilik iyi olmus :p Iyiki silinmis diyecegim neredeyse gerci dedim
Hayirli olsun yeni sayfan..
Kızarım tabi akşam kazanacağız:benmi:
Bu arada nickimi değiştirmeyeceğim gönüller beni böyle kabul etti hem tavuk pilav düşleri ne olur sonra:p
Swarm'da Chek-inlerim senin yüzünden Meşhur Unkapanı Pilavcısında oluyor her hafta sonu, Bak sen onu değiştir bi bişi denicem![]()

Sürekli nickim aklından mı geçiyor niye benim suçum olsun ki![]()
Ne yapmamı istersin madem gsgjajt
Karabiber nickini görünce aklıma sütlaç gelecek değil ya![]()
Sen bi değiş ben bişi öğrendim onu denicem değiş bi
Ne yapmamı istersin madem gsgjajt![]()
Mahmutnur, AsiKıraliçe, Kıraliçe_123 (Kıraliçenin "ı"sı kesin olmalı) arasında gidip geliyorum :oy:
Mahmutnur güzelmiş aslında bir düşünmeyim ben bunu:p

Karabiber'i değiştir yeter bana :cici: Konu amacından çıktı banlatacaksın bizi karabiber![]()
Bu konuyuda boyle sildircez![]()

Başarılı bir sunum olmuş, memnun oldum.
: )
Bu konu vardı meslekteş olunca aklımda kalmışBende web tasarım ile arada ilgileniyorum ama genelde tabela matbaa tasarımı
Kei merhaba, bir insan kendisini ancak bu şekilde tanıtabilir. Atatürkçü olmanız beni çok sevindirdi keza ben de öyleyim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum hayırlı akşamlar.
Bir zamanlar vardı kardeşim zalımın birisi üşenmeden gecinmeden yorulmadan konumu silmiş :p
Para Tabelada valla kardeşim![]()