Kei kimdir ?

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Ehehe şimdi gördüm :) :cici:

Dövme güzel ama senin dövmende silinebilir zor değil 1 seanslık işi var 10 dakika sürer :)

:bekle iki saat yorumumu aradım :D
Biyerden hatırlıyorum nerden derken hatırladım.
Hala duruyor dövmem sildirmeye cesaret edemedim bir seans dedin ama korktum :u1:

Sende yeni dönmüşsün tekrar hoşgeldin öyleyse :D

:bekle iki saat yorumumu aradım :D
Biyerden hatırlıyorum nerden derken hatırladım.
Hala duruyor dövmem sildirmeye cesaret edemedim bir seans dedin ama korktum :u1:

Sende yeni dönmüşsün tekrar hoşgeldin öyleyse :D

allah için bu nick unutulur mu :p

Lazer epilasyon makinası ile siliyorlar korkacak bir şey yok gerçekten :cici:

Yakıyor muş öyle dediler :dyg:
Benim şansıma kolumu koparırlar komple yemınle.

Ahahaha dövme sildirme işlemi yaptırmaktan daha az yakan işlem bence : ))

Evet yakıyorlar ama öyle yakma değil lazerle acısı sinek ısırığı kadar :cici:

@Kuzey karışmamam gereken bir kavgaya karıştım, Önceden de maçlardan dolayı 5 yıl ertelemeli cezam vardı. Kavga yüzünden infazımı yaktım 14 ay gibi bir süre buralarda olamadım :)

Vay kei kredi kartıyla ödediğim parayı geri almamı sağladın iş çıkışı dükkanı her gördüğümde seni hatırlarım nasıl beceriyorsunuz böyle insanları çeneyle yıldırmayı [emoji16]demeç ver lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay kei kredi kartıyla ödediğim parayı geri almamı sağladın iş çıkışı dükkanı her gördüğümde seni hatırlarım nasıl beceriyorsunuz böyle insanları çeneyle yıldırmayı [emoji16]demeç ver lütfen

Psikolojik baskı yapmayı çok severim bir ara psikoloji okumayı bile düşündüm : ))

Almayacaktı ama biraz sert çıkınca almak durumunuda kaldı sıkıntı yok öyle insanlar olursa bana bildir ben hallederim : )) Olmadı benim kediyi salarım üstlerine nefessiz kalsınlar aha

Sağ olasın kei teşekkür ederim aklımdasın [emoji16][emoji16]

Geri