Kei kimdir ?

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hala tas var baslikta anam.. Artik bu yorumdan sonra Kimin sildigi de Belli olacak gerci ama neyse..Cok güzel Konu olmus :D yenilik iyi olmus :p Iyiki silinmis diyecegim neredeyse gerci dedim :D
Hayirli olsun yeni sayfan..

Şu nickini ne zaman değiştireceksin ? :oy:

Bu akşam derbi maçınız var inş. yenilirsiniz desem kızmassın demi ? Şampiyon Beşiktaş :cici:

Kızarım tabi akşam kazanacağız:benmi:
Bu arada nickimi değiştirmeyeceğim gönüller beni böyle kabul etti hem tavuk pilav düşleri ne olur sonra:p

Hala tas var baslikta anam.. Artik bu yorumdan sonra Kimin sildigi de Belli olacak gerci ama neyse..Cok güzel Konu olmus :D yenilik iyi olmus :p Iyiki silinmis diyecegim neredeyse gerci dedim :D
Hayirli olsun yeni sayfan..

Sagol izmirli konuyu yeni silecek adminiçeye hazırladım zaten :D ilk testlerimizi BMW nin özel test alanında yapıktan sonra forumsalda son denemeleri yapıyor adminiçe arkadaşlar :p

Not: Bu konumu silen adimine pıçak atarım saygılar :oy:

Kızarım tabi akşam kazanacağız:benmi:
Bu arada nickimi değiştirmeyeceğim gönüller beni böyle kabul etti hem tavuk pilav düşleri ne olur sonra:p

Swarm'da Chek-inlerim senin yüzünden Meşhur Unkapanı Pilavcısında oluyor her hafta sonu, Bak sen onu değiştir bi bişi denicem :)

Bu konu vardı meslekteş olunca aklımda kalmış :D Bende web tasarım ile arada ilgileniyorum ama genelde tabela matbaa tasarımı

Bu konu vardı meslekteş olunca aklımda kalmış :D Bende web tasarım ile arada ilgileniyorum ama genelde tabela matbaa tasarımı

Bir zamanlar vardı kardeşim zalımın birisi üşenmeden gecinmeden yorulmadan konumu silmiş :p

Para Tabelada valla kardeşim :)

Kei merhaba, bir insan kendisini ancak bu şekilde tanıtabilir. Atatürkçü olmanız beni çok sevindirdi keza ben de öyleyim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum hayırlı akşamlar.

Kei merhaba, bir insan kendisini ancak bu şekilde tanıtabilir. Atatürkçü olmanız beni çok sevindirdi keza ben de öyleyim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum hayırlı akşamlar.

Bu güzel ve değerli yorumun için çok teşekkür ederim üstadım :cici:
Atatürkçü bir ailenin evladı olduğum için bende çok gururlu hissediyorum :)

Hayırlı akşamlar diliyorum,

Geri