Nef'
Platin Üye
afiyet olsun canım derim, hepsini hüpletebilirsin artık
böyle demişim yine aynısını yapardım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
afiyet olsun canım derim, hepsini hüpletebilirsin artık
Sevdigim insanlar hep boyle naif iste. Anlatisi tavirlari her seyleri.. digerleriyle cok ilgilenmiyorum dhdjk@Ophelia biliyor, en son yaralı güvercini kurtaracağım diye nefes nefese kalmıştım, kendim kargalara yem oluyordum az kalsın. büyük hayvanseverim yani. hatçem kızmasın ama bunun hayvanseverlik ya da koca öpmeyle aynı şey olduğunu düşünmüyorum. ha, yiyen yer, tercih meselesi ama dediğim gibi insan öpme, yalama, yemeyle kıyaslanacak bir şey değil. kediyle, köpekle, kuşla dudak dudağa, yanak yanağa çok fotoğrafım var; severken de bebek sever gibi severim ama yaladığını da yemek…... yani ne bileyim..... yemeğimi paylaşırım seve seve... yalarsa da @OkyanusunKalbi nin dediği gibi koparır veririm, ben yemeye devam ederim.
Yemeyin yani size bisey diyen mi var Allah askina. Sadece bi siz temizmissiniz gibi davranmaniz itici. Yememeniz tuhaf degil ama tavirlariniz ilginc ve sevimsiz. Ben yerim seve seve. Siz de otede tiksinin olsun bitsin.
Allahim herkese boyle guzel degisimler nasip etsin..Benim valide de sürekli derdi bana sen bu kedileri nasıl öpüp koklayabiliyorsun diye. Şimdi kediyle birlikte yemek yiyorlar evde.