Kedi yemeğinizi yalasa yer misiniz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Ophelia biliyor, en son yaralı güvercini kurtaracağım diye nefes nefese kalmıştım, kendim kargalara yem oluyordum az kalsın. büyük hayvanseverim yani. hatçem kızmasın ama bunun hayvanseverlik ya da koca öpmeyle aynı şey olduğunu düşünmüyorum. ha, yiyen yer, tercih meselesi ama dediğim gibi insan öpme, yalama, yemeyle kıyaslanacak bir şey değil. kediyle, köpekle, kuşla dudak dudağa, yanak yanağa çok fotoğrafım var; severken de bebek sever gibi severim ama yaladığını da yemek…... yani ne bileyim..... yemeğimi paylaşırım seve seve... yalarsa da @OkyanusunKalbi nin dediği gibi koparır veririm, ben yemeye devam ederim.
Sevdigim insanlar hep boyle naif iste. Anlatisi tavirlari her seyleri.. digerleriyle cok ilgilenmiyorum dhdjk

Yemeyin yani size bisey diyen mi var Allah askina. Sadece bi siz temizmissiniz gibi davranmaniz itici. Yememeniz tuhaf degil ama tavirlariniz ilginc ve sevimsiz. Ben yerim seve seve. Siz de otede tiksinin olsun bitsin.

Benim valide de sürekli derdi bana sen bu kedileri nasıl öpüp koklayabiliyorsun diye. Şimdi kediyle birlikte yemek yiyorlar evde.

Kediler ne yer?
Fare, Sıçan, Kertenkele, Yılan, Kuş, Leş, bazen de ot.
Onların tabiatı bu.
Kedileride sokak köpekleri, Çakal, Tilki, Atmaca, Doğan yer. Onların tabiatı da bu.
Ben kedileri uzaktan severim. Benim tabiatım da bu.

Herkesin evinde yemek yiyen biri zaten değilim kedi besliyorsa hele asla..

Geri