Kedi yemeğinizi yalasa yer misiniz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@Emare nin konusunu bertaraf etmemek için buraya yazayım dedim Sjsjjs

Ben kedi sevmiyor değilim ama yiyemem ki Emare :(

Kedilere olan hayranlığım ve sevgim inanın insanlardan daha çok. Lakin yiyemem ya :( sizden özür dilerim kedicikler.

Ben kedimle yemek yerdim.
Misal pizza dilimini bi o bi ben ısırırdim.
Bunu onerir miyim? Hayir. Herhangi bi insanin kullandığı bardaktan su içmekten daha güvenli olduğunu söyleyebilirim ama.

Cok asil hayvanlar kediler.Ozellikle misir tarihin de,onemli bir yere sahiptirler.Siyer de Ebu Hureyre-Kedilerin Babasi- adli bir sahabe,cubbesinin cebinde surekli,kedi yavrulariyla gezmesi ve kedilere karsi ust seviye de bir sefkat ve merhamet gostermesiyle unlu.

Konumuza gelecek olursak,mecbur kalmadikca kedi veya herhangi bir hayvanin yaladigi bir seyi yemem.Yiyene de saygi duyarim. : )

bu sevginin başka bi boyutu, ah emare…
ben yiyemem, kedili evlerde de bi daha düşüncem…

Hayır, hijyenden degil ki pis hayvanlar degiller. Ama boyle seylere alistirdimi otorite kayboluyor. Gerektigi zaman guzellik yapiyoruz zaten. Ben nasil onun yemegine salca olmuyor, avina ortak olmuyorsam oda olamaz. Madem minneti olmayan yapilari var azdan az coktan cok gider aga...

afiyet olsun canım derim, hepsini hüpletebilirsin artık

zaten beraber yiyoruz, ekmeğimdeki balkan sosu lütenitsa salçama ortak olmayı çok sever kendisi. Kedilerin tükürüğünde anti bakteriyel görev gören peroksidaz enzimi bulunur. aynı enzim insanlarda da bulunur. yani kedilerin ağzı ve tükürüğü en az insanlar kadar güvenli ve temizdir.

Kedim benim yemegimi niye yalasin?
Ac birakmiyorum onu ben.

Geri