Kedi yemeğinizi yalasa yer misiniz?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yemem.

Çok salça oluyorsa yediğim şeye bir parça koparıp veririm.

Pamuk yemeğe benden önce oturuyor. Sofrada ikimizi gören çeşnicibaşım zanneder.

Issız bir adada hayatta kalmaya çalışırken gelip yemeğimden bir fırt aldıysa mecburen yerim ama diğer türlü ya pisiciğe veririm hepsini yada çöpe dökerim.

Kadınlar direk olarak kedileri yiyecekler bigün

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Görselleri görünce kedili evde yemek yemeyi yasakladim kendime diyetteyim diyeceğim

Hayır tabii ki.
Kedi sevmek başka şey, sağlığını riske etmek başka şey.

kedi sevmek başka, kedinin yaladığını yemek başka bir şey arkadaşlar. 38 yaşımdayım, hayatta var olduğum sürece evimizde kedi hiç eksik olmadı. ben doğduğumda da, bebekken de, ergenken de, erişkinken de hep evimizde kendi oldu hala da var arada forumda paylaşıyorum görüyorsunuzdur ancak bazı şehir efsanelerine inanmayın.

kedilerin dillerinde bakteri olmaz efsanesi bir defa kesinlikle yalan, kedilerin dilinde ve ağzında bol miktarda bakteri vardır. bu bakteriler kediler için genelde sorun yaratmaz ama insanlarda enfeksiyona neden olabilir. kedilerin dilleri pütürlüdür ve tüyleri temizlemede çok etkilidir ancak bu, mikropları yok ettikleri anlamına gelmiyor tam aksine dilleri çevreden ve tüylerinden daha çok bakteri toplamış olabiliyor.

bu bakteriler çoğu kez insana da zarar vermez ancak bu vermeyeceği anlamına da gelmez, diş etinizde, ağız içinizde, farketmediğiniz bir kanama, bir çatlak, bir kesik vs. olur farketmezsiniz sonra ciddi problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Keske sizin o cok temiz gordugunuz agziniz ve kedinin agzi incelense de o surat ifadenizi gorsem..
3 gun yikanmasa kokan insanlar hic yikanmadan mis gibi olan kedilerden tiksiniyor. Ilginc gercekten.

Geri