ismail89
Platin Üye
Hayal dünyasında yaşıyorsun.Çok tatlısın be İsmail, beni hiç şaşıtmıyorsun söylem ve davranışlarınla beni hep haklı çıkartıyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayal dünyasında yaşıyorsun.Çok tatlısın be İsmail, beni hiç şaşıtmıyorsun söylem ve davranışlarınla beni hep haklı çıkartıyorsun.
Önce de demiştim senin siyasi birikimin sıfır, fazla hakim değilsin konulara. Seninle en iyi şamata konularda anlaşıyoruz.Hayal dünyasında yaşıyorsun.
Atsana bi selfi.Önce de demiştim senin siyasi birikimin sıfır, fazla hakim değilsin konulara. Seninle en iyi şamata konularda anlaşıyoruz.
Gel Avusturya'da kış tatili yapalım tabii Edirne'yi geçebilirsen.
Gel beraber atalım.Atsana bi selfi.
Atamazsın. Telefonun çok kötü. Önce yeni bi tane al.Gel beraber atalım.
Gel yanıma hakkımda tüm gerçekleri görürsün, neyim var neyim yok, işim ne,..... hepsini görürsün. Beraber kış tatili yapar selfi de çekeriz ama korkarım senin pasaportun dahi yok, olsa bile Bulgaristan bile kabul etmez.Atamazsın. Telefonun çok kötü. Önce yeni bi tane al.
Yalan mı? Erdoğan hem AKP genel başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı değilmi?Haber sitesinin tarafliligina bak şu gazete okunur mu ya
-AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan,
-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu
-CHP lideri Özgür Özel
Hadi beni mahcup et. At bi selfi, görelim mekanını.Gel yanıma hakkımda tüm gerçekleri görürsün, neyim var neyim yok, işim ne,..... hepsini görürsün. Beraber kış tatili yapar selfi de çekeriz ama korkarım senin pasaportun dahi yok, olsa bile Bulgaristan bile kabul etmez.
Sen zaten kendi kendini mahçup ediyorsun bana gerek yok. Hem ben seni asla mahçup etmek istemem. Selfi atarak neyini maĥçup edeyim, sonuçta sadece bir selfi herkes atabilir.Hadi beni mahcup et. At bi selfi, görelim mekanını.
Sen atamazsın.Sen zaten kendi kendini mahçup ediyorsun bana gerek yok. Hem ben seni asla mahçup etmek istemem. Selfi atarak neyini maĥçup edeyim, sonuçta sadece bir selfi herkes atabilir.
Sen de sınırı geçip yanıma gelemezsin, kelepir olarak pasaport dahi alamazsın.Sen atamazsın.
Türkiyenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'li özel buluştu derse normal gelecek mi?Yalan mı? Erdoğan hem AKP genel başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı değilmi?
İmamoğlu IBB başkanı ve Özgür Özel CHP lideri değilmi?
Neye itirazınız var?
Türkiyenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'li özel buluştu derse normal gelecek mi?
Ne alaka, benim açıklamamın neresi yanlịş sen onu söyle. Diğer taraftan Erdoğan bir Cumhurbaşkanı olarak koskoca anamuhalefet partisinin genel başkanını hor görüp sayın Kılịcdaroğlu yerine bay Kemal diyordu. O zaman da bugün gösterdiğin tepkiyi gösteriyormuydun? Ülkeyi bu hale getirenlere bir kaç laf söyle, saygıyı kendileri bitirdi. Saygı tek taraflı olmaz. Her zaman söyledik bir gün saygı ve hukuk saygısızlık ve hukuksuzluk yapanlara da gerekli olacak.Türkiyenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'li özel buluştu derse normal gelecek mi?
Hükümeti en az senin kadar her gün eleştiriyorum merak etme.Ne alaka, benim açıklamamın neresi yanlịş sen onu söyle. Diğer taraftan Erdoğan bir Cumhurbaşkanı olarak koskoca anamuhalefet partisinin genel başkanını hor görüp sayın Kılịcdaroğlu yerine bay Kemal diyordu. O zaman da bugün gösterdiğin tepkiyi gösteriyormuydun? Ülkeyi bu hale getirenlere bir kaç laf söyle, saygıyı kendileri bitirdi. Saygı tek taraflı olmaz. Her zaman söyledik bir gün saygı ve hukuk saygısızlık ve hukuksuzluk yapanlara da gerekli olacak.
Sen sorularıma cevap ver doğrudan bırak şimdi ayak yapmayı. Bay Kemal diyen birisine Cumhurbaşkanı denilmez bay Recep denilir, gazete gene insaflı davranmış AKP'li cumhurbaşkanı demiş. Ve tarafsız bir sire veya gazete söylede biz de okuyalım.Hükümeti en az senin kadar her gün eleştiriyorum merak etme.
Bir haber okuyacaksam taraflı olduğu belli olan siteden haber okumam onu belirttim.
Sen zamanında çok Sızıntı dergisi okumuşsun. Taraflı ve tarafsızı ayırt edebilmen imkânsız. Beynin yıkanmış, tertemiz olmuş.Sen sorularıma cevap ver doğrudan bırak şimdi ayak yapmayı. Bay Kemal diyen birisine Cumhurbaşkanı denilmez bay Recep denilir, gazete gene insaflı davranmış AKP'li cumhurbaşkanı demiş. Ve tarafsız bir sire veya gazete söylede biz de okuyalım.