'Kayyum Mitingi' Etkisi: Erdoğan'dan Özel ve İmamoğlu'na Tazminat Davası

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Hayal dünyasında yaşıyorsun.
Önce de demiştim senin siyasi birikimin sıfır, fazla hakim değilsin konulara. Seninle en iyi şamata konularda anlaşıyoruz.
Gel Avusturya'da kış tatili yapalım tabii Edirne'yi geçebilirsen.

Önce de demiştim senin siyasi birikimin sıfır, fazla hakim değilsin konulara. Seninle en iyi şamata konularda anlaşıyoruz.
Gel Avusturya'da kış tatili yapalım tabii Edirne'yi geçebilirsen.
Atsana bi selfi.

Atamazsın. Telefonun çok kötü. Önce yeni bi tane al.
Gel yanıma hakkımda tüm gerçekleri görürsün, neyim var neyim yok, işim ne,..... hepsini görürsün. Beraber kış tatili yapar selfi de çekeriz ama korkarım senin pasaportun dahi yok, olsa bile Bulgaristan bile kabul etmez.

Bu tarz mitinglerin fayda getirmeyeceği yakın tarihlerde çok görüldü.İşin rengini ajitasyonla dramatik hale getirmek bu halkta artık karşılığı olan bir durum değil.Hele ki,bu ekonomik kargaşa ve yoksulluk artmışken halk,daha belirgin tepkiler beklentisinde.Tabii ekonomik değerlerin beklenenin altında seyretmesi iktidarın gündeme farklı senaryolar sürmesine etken oldu.Gundemi farklı aktörlerle manipüle eden iktidar varken anamuhalefetin daha belirgin ve daha ayağı yere basan tepkileri şart.Dava konusuna gelince mağdurlar savaşı diyelim.Yani kim daha mağdur...Buradan bakınca fakirleşen,iradesi elinden alınan Halk tabi ki

Haber sitesinin tarafliligina bak şu gazete okunur mu ya

-AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan,
-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu
-CHP lideri Özgür Özel

Haber sitesinin tarafliligina bak şu gazete okunur mu ya

-AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan,
-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu
-CHP lideri Özgür Özel
Yalan mı? Erdoğan hem AKP genel başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı değilmi?
İmamoğlu IBB başkanı ve Özgür Özel CHP lideri değilmi?
Neye itirazınız var?

Gel yanıma hakkımda tüm gerçekleri görürsün, neyim var neyim yok, işim ne,..... hepsini görürsün. Beraber kış tatili yapar selfi de çekeriz ama korkarım senin pasaportun dahi yok, olsa bile Bulgaristan bile kabul etmez.
Hadi beni mahcup et. At bi selfi, görelim mekanını.

Hadi beni mahcup et. At bi selfi, görelim mekanını.
Sen zaten kendi kendini mahçup ediyorsun bana gerek yok. Hem ben seni asla mahçup etmek istemem. Selfi atarak neyini maĥçup edeyim, sonuçta sadece bir selfi herkes atabilir.

Yalan mı? Erdoğan hem AKP genel başkanı ve aynı zamanda da Cumhurbaşkanı değilmi?
İmamoğlu IBB başkanı ve Özgür Özel CHP lideri değilmi?
Neye itirazınız var?
Türkiyenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'li özel buluştu derse normal gelecek mi?

Türkiyenin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'li özel buluştu derse normal gelecek mi?
Ne alaka, benim açıklamamın neresi yanlịş sen onu söyle. Diğer taraftan Erdoğan bir Cumhurbaşkanı olarak koskoca anamuhalefet partisinin genel başkanını hor görüp sayın Kılịcdaroğlu yerine bay Kemal diyordu. O zaman da bugün gösterdiğin tepkiyi gösteriyormuydun? Ülkeyi bu hale getirenlere bir kaç laf söyle, saygıyı kendileri bitirdi. Saygı tek taraflı olmaz. Her zaman söyledik bir gün saygı ve hukuk saygısızlık ve hukuksuzluk yapanlara da gerekli olacak.

Ne alaka, benim açıklamamın neresi yanlịş sen onu söyle. Diğer taraftan Erdoğan bir Cumhurbaşkanı olarak koskoca anamuhalefet partisinin genel başkanını hor görüp sayın Kılịcdaroğlu yerine bay Kemal diyordu. O zaman da bugün gösterdiğin tepkiyi gösteriyormuydun? Ülkeyi bu hale getirenlere bir kaç laf söyle, saygıyı kendileri bitirdi. Saygı tek taraflı olmaz. Her zaman söyledik bir gün saygı ve hukuk saygısızlık ve hukuksuzluk yapanlara da gerekli olacak.
Hükümeti en az senin kadar her gün eleştiriyorum merak etme.
Bir haber okuyacaksam taraflı olduğu belli olan siteden haber okumam onu belirttim.

Hükümeti en az senin kadar her gün eleştiriyorum merak etme.
Bir haber okuyacaksam taraflı olduğu belli olan siteden haber okumam onu belirttim.
Sen sorularıma cevap ver doğrudan bırak şimdi ayak yapmayı. Bay Kemal diyen birisine Cumhurbaşkanı denilmez bay Recep denilir, gazete gene insaflı davranmış AKP'li cumhurbaşkanı demiş. Ve tarafsız bir sire veya gazete söylede biz de okuyalım.

Son düzenleme:
Sen sorularıma cevap ver doğrudan bırak şimdi ayak yapmayı. Bay Kemal diyen birisine Cumhurbaşkanı denilmez bay Recep denilir, gazete gene insaflı davranmış AKP'li cumhurbaşkanı demiş. Ve tarafsız bir sire veya gazete söylede biz de okuyalım.
Sen zamanında çok Sızıntı dergisi okumuşsun. Taraflı ve tarafsızı ayırt edebilmen imkânsız. Beynin yıkanmış, tertemiz olmuş.

Son düzenleme:
Geri