Stockholm Sendromu
Elmas Üye
gözdağı da neymiş ayol gönül dağından yanayım her daim….ben sadece enişteboyumu pezevenklerin(!) elinden almaya geldim….tşk….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok ya bana kimse multi muamelesi yapmadı simdi haklarını yemeyim hfkjGen pislik Hilal artı multi üye yarmagül de şüpheli ben zaten ultra multi. Yaprak dökümünde ki oguz gibi hissediyorum kendimi tüm huzuru bozdum gelmekle.
Serçe gitsin oylaması yapıp bu mevzuyu kapatmayı düşünüyorum Sjsjsjs
biz her seye ragmen birbirimize asıgız, üzül.pStock’un haberi var mı peki ondan bu kadsr nefret ettiğinden? Üzüldüm .(
evet biliyorum….. ilişkimiz şeffaf çok şükür….Stock’un haberi var mı peki ondan bu kadsr nefret ettiğinden? Üzüldüm .(
Baldız ın enişte yi korudugu nerde görülmüş. Sen kendine sahip çık enişte işini bilir Sjssjsj ( enişte kim bilmiyorum)gözdağı da neymiş ayol gönül dağından yanayım her daim….ben sadece enişteboyumu pezevenklerin(!) elinden almaya geldim….tşk….
plesk'i takip edin oltacı biri varsa plesk...Tam olarak değil larien daha doğrusu tanım tutarlı olarak doğru olsa da örnekler benim gözümde troll değil..
Gen pislik Hilal artı multi üye yarmagül de şüpheli ben zaten ultra multi. Yaprak dökümünde ki oguz gibi hissediyorum kendimi tüm huzuru bozdum gelmekle.
Serçe gitsin oylaması yapıp bu mevzuyu kapatmayı düşünüyorum Sjsjsjs

Aşk aslında üç kişiliktir erkek kadın ve 3. Cü kankamı koruyorum sıfatı ile dolaşan 3 tekil şahıs Sjsjsj enişteye hayran olan
kız sen deli misin a aa?jajKja arkadaşlar :Aşk aslında üç kişiliktir erkek kadın ve 3. Cü kankamı koruyorum sıfatı ile dolaşan 3 tekil şahıs Sjsjsj enişteye hayran olan
kız sen deli misin a aa?jajKja arkadaşlar :
Haddini aşma daha fazla bu konuyu kapat..Aşk aslında üç kişiliktir erkek kadın ve 3. Cü kankamı koruyorum sıfatı ile dolaşan 3 tekil şahıs Sjsjsj enişteye hayran olan
Yenge sensin demek bende niye bana yükseliyor diyorum peki enişte kim ? Söyle yenge cim tedbir alırım. Yazmam.. Görmem.. Sen üzülme yeter ki SjsssjHaddini aşma daha fazla bu konuyu kapat..