Kaygılar Sizi yaşlandırır

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu genin hikayesi ne bi ben bilmiyorum bi de serçe sjxjxksj

• Beğen
Tepkiler: ne
Ay bana ne sizden ya ister olun ister olmayın bu benim sorunum inanın hiç değil ben yorumu oggy in yorumuna karşılık yaptım yoksa inanın sizin ne olduğunuz zerre umrumda değil..
Okadar giydirip oy bonono sozdon yoo demek te ne kadar ironik cidden. Lütfen kendinize gelin. Umurunuzda olmayan hiç bişey için saniye nizi harcamayın.

yarmagül, banlanıyordu başka bir nickle gen'e geliyordu, banlanıyordu gen'e geliyordu.sürekli banlanıyor, sonsuza kadar banlanıyordu

Kendinizle çelişince ne kadar da öz ve net olabiliyor sunuz teşk ederim efendim selametle.
Kendimle çelişme?
Yapmış olduğum yorum sizin için değildi oggy in yazısı uzerineydi üzerine atlayan siz oldunuz buda sizin sorununuz..
Oturun multi değilim diye 1 mendil alıp ağlamaya devam edin iyi günler..

işte multilikten banlanıyordu glb ama yine de bir süre müsamaha gösteriliyordu gelen nickine. hangi nickler onun ben dikkat etmedim ama efsaneyi biliyorum yani... @Yarmagül

Kendimle çelişme?
Yapmış olduğum yorum sizin için değildi oggy in yazısı uzerineydi üzerine atlayan siz oldunuz buda sizin sorununuz..
Oturun multi değilim diye 1 mendil alıp ağlamaya devam edin iyi günler..
Arkanızdan su da dökmedim ama tez döndünüz..
Ağlamaktan ziyade başkası sanılmak ve önyargılar heves kaçırıyor. Neyse sizi egonuzla ugurluyorum

serçe hanım siz uymayın sade'ye.

serçe hanımmmm, normalde karışmam ama sade hakikaten orada oggy'le dalga geçiyordu. onu da ciddi olarak yapmıyordu zaten, sade'nin mesajlarının yüzde 80'i troll ve oggy çok şaka yapılası bir insan. sevilir. gerçekten yanlış anlaşılma oldu. kavga etmeyin, bu plesk'e uymayın, allah onu bildiği gibi yapsın.........

serçe hanımmmm, normalde karışmam ama sade hakikaten orada oggy'le dalga geçiyordu. onu da ciddi olarak yapmıyordu zaten, sade'nin mesajlarının yüzde 80'i troll ve oggy çok şaka yapılası bir insan. sevilir. gerçekten yanlış anlaşılma oldu. kavga etmeyin, bu plesk'e uymayın, allah onu bildiği gibi yapsın.........
Üzgünüm ozaman nickini Sade`Trollüyor yapsın Sjssjsn
İyi niyetinizden öpüyorum sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri