Kaygılar Sizi yaşlandırır

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğimden bu yana sürekli multi dediniz o dediniz bu dediniz. Birisi hoşlandıgı adama yazdım diye göz dagı verir birisi konuma musallat olur, En son bi hanım kızımız çözdüm bunun kim oldugunu demiş.
Ne sandığınız insanım ne de çözülecek kadar tanıyorsunuz beni.
Artık anı yaşayın sürekli köstebek gibi Acabalar ile nereye kadar gideceksiniz ?
Sizden birisi olmayınca çok çirkin olabiliyorsunuz.
Beni artık lütfen rahat bırakın
Ben sizin gibi cici yada iyi olmak zorunda değilim. Beni çözmeye çalışmayın hayatınız da ki akışı kontrol edin.
Ayrıca Siz böyle yaptıkça Gen i de dinlemek istiyorum. Sizin bu üstün tavırlarınız dan müzdarip oldugu kesin.

Bu kaygılar sizi yaşlandırır, lütfen yapmayın sıkıldım.
İnsanları rahat bırakın. Herkesi oldugu gibi kabul edin rica ederim.

Yakin zamanlarda uye olmusuz. Bi multi paranoyasi var gercekten daha once neler yasandiysa, diger konulari bilemeyecegim.

• Beğen
Tepkiler: ne
ben arkadaşlar adına özür dilerim, bunlar halden anlamaz insanlar. bir tutturmuslar gen de gen.
herkesi böyle bezdiriyorlar

Ben de özür dilerim Serce hanim.
Ama Gen i ima etmedim sahsen.
Sacmaliyoruz belki de.
Siz takilmaniza bakin.
Burada yazilanlari da takmayin pek.
Burada hicbir sey göründügü gibi degil cünki.
Eglenmenize bakin.

bunlar böyleler hanımefendi. kötüler.

• Beğen
Teşk ederim güzel cümleleriniz için. Ne dramatik yazmışım çikolata yemeden önceki halim şuan yedim ve eğlenmek istiyorum.d Bakim sx konusu varmı Sjsjsj

Gen muhabbeti birazda alışkanlık olduuu ajxn aman sabah sabah ne döktürmüşsün raad ol bacım :D

• Beğen
Geldiğimden bu yana sürekli multi dediniz o dediniz bu dediniz. Birisi hoşlandıgı adama yazdım diye göz dagı verir birisi konuma musallat olur, En son bi hanım kızımız çözdüm bunun kim oldugunu demiş.
Ne sandığınız insanım ne de çözülecek kadar tanıyorsunuz beni.
Artık anı yaşayın sürekli köstebek gibi Acabalar ile nereye kadar gideceksiniz ?
Sizden birisi olmayınca çok çirkin olabiliyorsunuz.
Beni artık lütfen rahat bırakın
Ben sizin gibi cici yada iyi olmak zorunda değilim. Beni çözmeye çalışmayın hayatınız da ki akışı kontrol edin.
Ayrıca Siz böyle yaptıkça Gen i de dinlemek istiyorum. Sizin bu üstün tavırlarınız dan müzdarip oldugu kesin.

Bu kaygılar sizi yaşlandırır, lütfen yapmayın sıkıldım.
İnsanları rahat bırakın. Herkesi oldugu gibi kabul edin rica ederim.
Burada yazılanlara hiç takılma @Serçe` çünkü bu tarz platformlarda hiç tanımadıkları insanlar hakkında ahkam kesme hakkını kendinde bulan ve mutsuz yaşamını yansıtan çok sayıda insan bulunabiliyor. Beni de aylardır yaşım 44 diye hedef alacak kadar küçük düşünen tipler var ne yazık ki. Yaşımla barışık olmam, sahip olduğum eğitim-donamım ve mutlu hayatım bile bazılarını mutsuz etmeye yetiyor.

Senin açtığın bu başlık aracılığı ile benim fikirlerimle başa çıkamayıp da menopozda olduğumu sananlara bir cevap vereyim de biraz hayal kırıklığı yaşayıp daha çok üzülsünler... Menopozda değilim ve daha çok vaktim var çünkü menopoz kimlik yaşına bağlı değil, biyolojik yaşa bağlıdır yani 30 yaşında bir kadın bile her an menopoza girebilir ancak bu çok erkendir ve erken menopoz olmadıkça menopoz doğal bir süreçtir.

Sen keyfine bak @Serçe` ve çok üstüne geleni de engelle geç...

Burada yazılanlara hiç takılma @Serçe` çünkü bu tarz platformlarda hiç tanımadıkları insanlar hakkında ahkam kesme hakkını kendinde bulan ve mutsuz yaşamını yansıtan çok sayıda insan bulunabiliyor. Beni de aylardır yaşım 44 diye hedef alacak kadar küçük düşünen tipler var ne yazık ki. Yaşımla barışık olmam, sahip olduğum eğitim-donamım ve mutlu hayatım bile bazılarını mutsuz etmeye yetiyor.

Senin açtığın bu başlık aracılığı ile benim fikirlerimle başa çıkamayıp da menopozda olduğumu sananlara bir cevap vereyim de biraz hayal kırıklığı yaşayıp daha çok üzülsünler... Menopozda değilim ve daha çok vaktim var çünkü menopoz kimlik yaşına bağlı değil, biyolojik yaşa bağlıdır yani 30 yaşında bir kadın bile her an menopoza girebilir ancak bu çok erkendir ve erken menopoz olmadıkça menopoz doğal bir süreçtir.

Sen keyfine bak @Serçe` ve çok üstüne geleni de engelle geç...
Sen çok kibarsın öyle de devam etmişsin. Benim biraz daha üstüme gelinse içimden canavar çıkar Sjssjsj. Ayrıca yaşınız sizi sexi olmaktan asla alıkoymaz ayrıca cool ve çekicide üzerinize yapışmış gibi. Size öyle benzetmeler yapanlar yanında güzel kız taşıyamayanlardır. O narin kalbinizi asla yormayın. Herkes o yaşlara gelir gençlerde kendi aralarında eğleniyorlar işte. Ee naparsın onlarda z kuşagı bilinçsiz ve destursuz efendim.d
Şey yapalım olmadı sizi üzen olursa ıslık çalın beraber hayattan soguturuz ha? Bence güzel bir teklif :dd

Şahsi algılamayın, sorun siz değilsiniz.
İletişimi insanların sırtından geçinmeye çalışarak kurmayan, insanı eğlence haline getirmeyen nazik insanlar da var.
Zamanla tanırsınız.
O yüzden üzülmeyin. Keyfiniz yerinde olsun.

Ay rahat bırakın kızı ya gayet düzgün takılıyor işte. Bacım sen bakma bunlara eğlence olsun onlara takılıyorlar öyle xd
Gen diye bir belalı vardı da o sanmışlardır.

• Beğen
Ya çogunuzu sevdim zaten ama darlayanlarda oldu neyse sevelim sevilelim Ssjssj

Konuda en az iki kişi bana geçirmiş :D

• Beğen
Lefty'nin canı sağolsun. İsterse yerden yere vursun hiç gocunmam. Kredisi yüksek bende. Saygın bir insan. Ama şu filozof yamaklari yok mu onlar çok kompleksli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri