Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okadar giydirip oy bonono sozdon yoo demek te ne kadar ironik cidden. Lütfen kendinize gelin. Umurunuzda olmayan hiç bişey için saniye nizi harcamayın.Ay bana ne sizden ya ister olun ister olmayın bu benim sorunum inanın hiç değil ben yorumu oggy in yorumuna karşılık yaptım yoksa inanın sizin ne olduğunuz zerre umrumda değil..
Ergen ya..Okadar giydirip oy bonono sozdon yoo demek ye ne kadar ironik cidden. Lütfen kendinize gelin. Umurunuzda olmayan hiç bişey için saniye nizi harcamayın.
Kendinizle çelişince ne kadar da öz ve net olabiliyor sunuz teşk ederim efendim selametle.Ergen ya..
Mümkünse kanatlarını benden ötede çırp..
yarmagül, banlanıyordu başka bir nickle gen'e geliyordu, banlanıyordu gen'e geliyordu.sürekli banlanıyor, sonsuza kadar banlanıyordu
Allah izin verirse burnumda getire getire öğretecekler SjsjssjBu genin hikayesi ne bi ben bilmiyorum bi de serçe sjxjxksj
İlginççç sjxnsj ban sebebiii nedir..yarmagül, banlanıyordu başka bir nickle gen'e geliyordu, banlanıyordu gen'e geliyordu.sürekli banlanıyor, sonsuza kadar banlanıyordu
Kendimle çelişme?Kendinizle çelişince ne kadar da öz ve net olabiliyor sunuz teşk ederim efendim selametle.
Arkanızdan su da dökmedim ama tez döndünüz..Kendimle çelişme?
Yapmış olduğum yorum sizin için değildi oggy in yazısı uzerineydi üzerine atlayan siz oldunuz buda sizin sorununuz..
Oturun multi değilim diye 1 mendil alıp ağlamaya devam edin iyi günler..
O kendi ile kavga ediyor şuan. Ben çekildim çok azimli Sjssjsjserçe hanım siz uymayın sade'ye.
İntihar ettin şuan sjsjsjsİlginççç sjxnsj ban sebebiii nedir..
İTİRAFFF EDİYORUMMM GEN BENİMMMMM..dağılın
Üzgünüm ozaman nickini Sade`Trollüyor yapsın Sjssjsnserçe hanımmmm, normalde karışmam ama sade hakikaten orada oggy'le dalga geçiyordu. onu da ciddi olarak yapmıyordu zaten, sade'nin mesajlarının yüzde 80'i troll ve oggy çok şaka yapılası bir insan. sevilir. gerçekten yanlış anlaşılma oldu. kavga etmeyin, bu plesk'e uymayın, allah onu bildiği gibi yapsın.........
ben de öptüm güzel gözlerinizden......İŞTE YİNE SEVGİ KAZANDI, PLESK GEL DE GÖR FJDKF....Üzgünüm ozaman nickini Sade`Trollüyor yapsın Sjssjsn
İyi niyetinizden öpüyorum sizi.