Kaygılar Sizi yaşlandırır

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefty'nin canı sağolsun. İsterse yerden yere vursun hiç gocunmam. Kredisi yüksek bende. Saygın bir insan. Ama şu filozof yamaklari yok mu onlar çok kompleksli.
Filozof yamakları kim bilmiyorum ancak diğer yoruma beğeni yaptığımı belirteyim.
Felsefeciler biraz zor anlaşılır ve bazen kompleksli kişiler de olabilir ancak genel anlamda felsefeye gönül veren insanları severim, bazı istisnalar olsa da.

Bir bakmışsın bu kadar laftan sonra “ben Genim aslında” dermiş… çıldırırsjn xd

evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bu gen takıntınız?

foruma ilk geldiğimde feyk ya da başkasının multisi olmadığımı ispatlayabilmek için noter tasdikli kimlik fotokobisi paylaştırmışlardı bunlar bana serçe hanım...... eskiden çok daha zordu inanın..... şimdi sitemkar bir konu açmak yeterli oluyor..... eskiden tek çözüm forumu terk etmekti...... hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim......

• Beğen
Tepkiler: ne
Gen maklubecinin tekiydi. Kimseyle karistirilamayacak kadar iticidir. Burada Nürnberg ülkü ocağı tayfası bile gen'in eline su dökemez.

Geni tanımam…
Bana da kimse sen multisin dememişti… burada sıkıntı oggy’nin şahsında..

Kendim de sorun aranıyor Loading... Ssjsssj

Sorunu kendinizde arayın forumdaki kişilerde değil..
Bakın ben gelip kaydolmuş eğleniyorum hangi sorunu kendim de arayım cidden paranoya oluşmuş sizde. Ben yineliyorum sizin gibi cici ve kabul görür olmak derdinde değilim oldugum gibiyim ve asla da bundan şaşmam sizin kuruntularınız için.
Siz kendinize eğlence olsun diye dikkat çekmek için yaptıgınız yorum ve öngörülerde sorun arayın. İçimi şişirdiniz. Multi multi

Bakın ben gelip kaydolmuş eğleniyorum hangi sorunu kendim de arayım cidden paranoya oluşmuş sizde. Ben yineliyorum sizin gibi cici ve kabul görür olmak derdinde değilim oldugum gibiyim ve asla da bundan şaşmam sizin kuruntularınız için.
Siz kendinize eğlence olsun diye dikkat çekmek için yaptıgınız yorum ve öngörülerde sorun arayın. İçimi şişirdiniz. Multi multi
Ay bana ne sizden ya ister olun ister olmayın bu benim sorunum inanın hiç değil ben yorumu oggy in yorumuna karşılık yaptım yoksa inanın sizin ne olduğunuz zerre umrumda değil..

Forumsal iken öyle belirgin gelen her üyeye multi sulti geyiği yapılmıyordu. Burada böyle oluyor. Onun nedeni de Gen. O kadar saçma ve çok nick alıyordu ki… Gen’den ötürü böyle bence.

foruma ilk geldiğimde feyk ya da başkasının multisi olmadığımı ispatlayabilmek için noter tasdikli kimlik fotokobisi paylaştırmışlardı bunlar bana serçe hanım...... eskiden çok daha zordu inanın..... şimdi sitemkar bir konu açmak yeterli oluyor..... eskiden tek çözüm forumu terk etmekti...... hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim......
Pardon oggy ama cidden itici ve irite eden şeyler bunlar. Sanki platformu parsel parsel satın almışlar da bende domates salatalık ekicem izin versek mi vermesek mi modundalar.
Peki ozaman bende şunu söylemek istiyorum benim multi olduguma inanıyor iseniz lütfen temas halinde olmayalım. Ne siz darlanın ne de ben.
Ben sizin bu şüpheci tavırlarınıza her zaman açıklama yapamam.
Sözüm size değil oggy bey. Ssjsjsj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri