Kavga etmekten korkan erkek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Düşünmeden direkt kavgaya girişmek maharet değil ki. Aklı başında erkek kavga etmeyi tercih etmez zaten korkmaz da ama kavganın bir getirisi olmadığını ve çift taraflı kayıp olduğunu bilir. Bunun bilincinde olup itidalli davranan insanlara saygı duyuyorum.
Düşünmeden değil zaten. Nereden saldırırsa nasıl vururum, silah çekerse silahı elinden alıp nasıl etkisiz hale getiririm ya da hangi kemiklerini önce kırarım gibi sorular gerekir.
Akıl yürütmeden kavgaya girilir mi hiç?

light ekmek yiyordur, g-string giyiyordur evinde striptiz direği vardır.

kavga etmeyen erkek istanbul beyefendisidir :)

Yaralanma ihtimali olan birşeyden tabii ki korkarım.
Bunu, karşımdaki kişinin benden güçlü ya da güçsüz olması değiştirmiyor. Korkarım.

zehirli bir yılanın bacağınıza dolandığını farkettiğinizde korkmaz mısınız?
Yılan ısırmadan boynundan tutup fırlatabilir ya da ayağımın altında ezebilirim yılandan daha güçlüyüm ama yılanın beni ısırabilme ihtimali de var.
Aynı şey. Adamın silahı varsa napcam?

tabii kaçabileceğim bir durum yoksa ya da sevdiğimin biri zarar görecekse ben de o zaman zarar görmeyi göze alırım. Ama korkarak göze alırım.

Sorunları kaba kuvvet ve şiddet ile çözme çabası anlamsızdır. Korkaklık değildir ve tam tersine akılcı yollardan çözmek çok daha mantıklı olandır. Çözümsüz ya da karşı taraf şiddet eğilimli ise uzaklaşmak en doğrusudur.

Jelibondur. :S Ben genelde tükürüp kaçarım .

Ln ne tatli caniniz varmis.Bir de zirlasaydiniz.
Allaha yakin bana uzak böyle korkak tipler.

o kavgayı yüksek yerden izlemek varken içine girmek te ne bileyim :D

kavga neden eder ki insan bir bilsem ( düşünen emoji )

En son ortaokulda saçma sapan arkadaşların gazlamasıyla kavga ettiğimi hatırlıyorum.Ondan sonra hiç kavga etmedim siz de etmeyin.Fiziki temas meraklısına cevabım alttadır.
AboveTheLaw-01-sg.gif

Konuda daha çok akılsızlıktan ziyade tarla fareliği vurgulanıyor aslında.
Gerek kendinizi gerek sevdiklerinizi korumak adına kavga etmenin de gerekli olduğu zamanlar olabilir.Bu her iki cinsiyet için de geçerli esasen.Nefs-i müdafa denilen hede boşuna yok.
Bundan her zaman kaçıp 'zaman kötü,kavgada mertlik kalmadı' zihniyeti ile her rezilliğe ölü taklidi yapmak da tarla fareliği avuntusu. Abileri ya da yalakladığı kendisinden zayıf olanı hastanelik edince ilk alkış tutanı, helal olsun diyeni de bu akılcı hümanist arkadaşlarımız oluyor zaten.

birkaç gündür sosyal medyada bu haber hakkında yazıp çiziyorlar. bu tiplerin kaybedecekleri bir şey yok. tepkisiz kalmak zor olsa da sevdiklerimiz için görmezden, duymazdan gelmek gerekiyor.

Geri