Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam durduk yere etmesin zaten ama birisi gelip bişey dediğin de ise boyun eğmesin hoşlanmam. Belki silah VS varsa evet uzaklaşmak en doğrusu fakat az erkek vardır ona kafa tutulduğunda sessizce kaçıp gidebilecek.
. o yüzden mecbur kalmadıkça veya kendinizi korumak durumunda kalmadıkçabulamadın mı hala geniş omuzlu esmer bir erkek seni koruyacak ?. ahah.
arkadaşlar batıda düello, doğuda pusu vardır. bunu bilen adam yerli yersiz kavgaya girmez. ot kadar faydası olmayan bir yaşam fosili tarafından bir pusu ile bıçaklanıp öldürülürsünüz. o an kavgada galip gelseniz bile. o yüzden mecbur kalmadıkça veya kendinizi korumak durumunda kalmadıkça kavgadan uzak durun.
Silah sonradan ortaya çıkacağı için her türlü riskli Serçeciğim. Cinayete varan kavgalarda silahı bazen araçtan alıp geliyorlar bazen de bıçak v.s ile öldürücü darbe vuruyorlar.Tamam durduk yere etmesin zaten ama birisi gelip bişey dediğin de ise boyun eğmesin hoşlanmam. Belki silah VS varsa evet uzaklaşmak en doğrusu fakat az erkek vardır ona kafa tutulduğunda sessizce kaçıp gidebilecek.
Küfür etsin seni tartaklasın hiç suçun olmadığı halde ve sen alttan alıyorsun hala üzerine geliyor bir erkek olsan cidden öylece izleyecek misin?Silah sonradan ortaya çıkacağı her türlü riskli Serçeciğim. Cinayete varan kavgalarda silahı bazen araçtan alıp geliyorlar bazen de bıçak v.s ile öldürücü darbe vuruyorlar.
Küfür edecek aşamaya gelmeden uzatmamak gerekiyor. Bazen sarhoş olup sataşan da çıkıyor. O an duruma göre karar vermek gerekir ancak kavganın varacağı nokta bellidir ve karakolluk olursunuz.Küfür etsin seni tartaklasın hiç suçun olmadığı halde ve sen alttan alıyorsun hala üzerine geliyor bir erkek olsan cidden öylece izleyecek misin?
Allahtan bilmiyorsun…kavga etmeyi bilmiyorum
lisede benden buyuk biriyle tartismistim adami olduruyodum kolumun altindan dort kisi zor aldi
siddetimin ayari olmadigi icin siddetten uzak duruyorum
bu tarz seyler bana gore degil
bilenler iki yumruk atip birakiyoAllahtan bilmiyorsun…
ben seni korurum geç arkamaAy ben çok korkarım... Güzel yüzüme kıyamam valla.
Bi tanesin, geliyom..ben seni korurum geç arkama