Kavga etmekten korkan erkek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben kavga eden erkek hiç görmedim. Daha çok 2 kişiyi 10 kişi tutuyor sonra birbirlerine böğrüyorlar uzaktan uzağa.

Tamam durduk yere etmesin zaten ama birisi gelip bişey dediğin de ise boyun eğmesin hoşlanmam. Belki silah VS varsa evet uzaklaşmak en doğrusu fakat az erkek vardır ona kafa tutulduğunda sessizce kaçıp gidebilecek.

Tamam durduk yere etmesin zaten ama birisi gelip bişey dediğin de ise boyun eğmesin hoşlanmam. Belki silah VS varsa evet uzaklaşmak en doğrusu fakat az erkek vardır ona kafa tutulduğunda sessizce kaçıp gidebilecek.

bulamadın mı hala geniş omuzlu esmer bir erkek seni koruyacak ?. ahah.

arkadaşlar batıda düello, doğuda pusu vardır. bunu bilen adam yerli yersiz kavgaya girmez. ot kadar faydası olmayan bir yaşam fosili tarafından bir pusu ile bıçaklanıp öldürülürsünüz. o an kavgada galip gelseniz bile. o yüzden mecbur kalmadıkça veya kendinizi korumak durumunda kalmadıkça kavgadan uzak durun.

• Beğen
Tepkiler: ne
bulamadın mı hala geniş omuzlu esmer bir erkek seni koruyacak ?. ahah.

arkadaşlar batıda düello, doğuda pusu vardır. bunu bilen adam yerli yersiz kavgaya girmez. ot kadar faydası olmayan bir yaşam fosili tarafından bir pusu ile bıçaklanıp öldürülürsünüz. o an kavgada galip gelseniz bile. o yüzden mecbur kalmadıkça veya kendinizi korumak durumunda kalmadıkça kavgadan uzak durun.
. o yüzden mecbur kalmadıkça veya kendinizi korumak durumunda kalmadıkça

Gazeteye ilan verdim dönecekler geniş omuz için :d

kavga etmeyi bilmiyorum
lisede benden buyuk biriyle tartismistim adami olduruyodum kolumun altindan dort kisi zor aldi
siddetimin ayari olmadigi icin siddetten uzak duruyorum
bu tarz seyler bana gore degil

Silah sonradan ortaya çıkacağı için her türlü riskli Serçeciğim. Cinayete varan kavgalarda silahı bazen araçtan alıp geliyorlar bazen de bıçak v.s ile öldürücü darbe vuruyorlar.

Silah sonradan ortaya çıkacağı her türlü riskli Serçeciğim. Cinayete varan kavgalarda silahı bazen araçtan alıp geliyorlar bazen de bıçak v.s ile öldürücü darbe vuruyorlar.
Küfür etsin seni tartaklasın hiç suçun olmadığı halde ve sen alttan alıyorsun hala üzerine geliyor bir erkek olsan cidden öylece izleyecek misin?

Küfür etsin seni tartaklasın hiç suçun olmadığı halde ve sen alttan alıyorsun hala üzerine geliyor bir erkek olsan cidden öylece izleyecek misin?
Küfür edecek aşamaya gelmeden uzatmamak gerekiyor. Bazen sarhoş olup sataşan da çıkıyor. O an duruma göre karar vermek gerekir ancak kavganın varacağı nokta bellidir ve karakolluk olursunuz.

Yanımdaki erkeğin kim olursa olsun herhangi bir sebeple kavga etmesini asla istemem hatta ben yanındayken kavga ederse beni de riske etmiş olmasından rahatsız olurum.

• Beğen
Tepkiler: ne
kavga etmeyi bilmiyorum
lisede benden buyuk biriyle tartismistim adami olduruyodum kolumun altindan dort kisi zor aldi
siddetimin ayari olmadigi icin siddetten uzak duruyorum
bu tarz seyler bana gore degil
Allahtan bilmiyorsun…

Birkaç sene önce böyle bir tanıdığım vardı,sevgilisine sarkıntılık yapan bir çocuğa aşırı tutulmuştu fakat cesareti olmadığı için içine kapanıyordu.Gaza getirip çocuğun üzerine salmıştık bunu ve dayak yiyip gelmişti,bazılarının gerçekten mayasında kavga etmek olmuyor.Hani istemsizce de olsa;bu cesareti hiçbir yerden temin edemiyorlar ne yazık ki.

Kavgacı da olmasın ya maganda gibi. Medeni şekilde halletsin. Korkarım ben öyle şeylerden.

Geri