Kavga etmekten korkan erkek

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Sessiz, kavgayı sevmeyen adamdan korkacaksın. Boşuna dememişler havlayan köpek ısırmaz diye. Semtimiz sağ olsun çok gördük şöyle döverim böyle yaparım diyen elemanların yerlerde sürüklendiğini.

@L_ kavgayı sevmeyen senden bahsediyorlar kankim, korkacakmışız

Akıllı erkektir.

akıllı adamdır. karşındakine zarar verebilirsin, karşındaki sana büyük bir zarar verebilir. çok zor durumda mecbur kalmadıkça kavga edilmez.

Her an ne yapacağımı kendimde kestiremiyorum.ondan kendimi ertesi güne bırakıyorum cinayet işleme meyilliğimi engelliyorum..

Bu benim… hele teksem zaten tabanvay, sıkışırsam bir iki vuruş sonra yine tabanvay. Sadece gerizekalı adam sokakta kavga eder, trafikte falan arabayı sağa çeker :dd

1.60lık hamsi kadar tinerciden bozma tipleme saplar bıçağı alırsınız böbreği elinize, o da kışı sıcak hapishanesinfe geçirip yaza yine çıkar sokaklara .)

en son dayak yiyeceğimi anladığım zaman arkadaşlarım yetişmişti. ya tek olsaydım ? çocuk tek yumrukta dudağımı patlattı basur gibi oldu dudak. he iki yıl boks yaptım ama kavga etmek gereksiz geliyor artık büyüdük herhalde dsaf

15 bıçak 8 kurşun izi var hayırdır

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yanima semtime ugramasin.

Geri