~ Katre-i Matem ~

• Kullanıcı Maral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
fk1eup.jpg

yüreğimdeki yerine bir hayat kadar hayaller biriktiriyorum ..

"Sevgili" kelimeden öte bir şeydir. Duygudan da ötedir üstelik. Bu kelimeyi dudaklarından çıkıyorsan aynı şekilde susup yutkunmayı da bileceksin. Anlatımı zor. Yaşanması gerekiyor. Rol yapmadan yaşanması gerekiyor. Sevgili, sevgili demekle olmaz bayım, anlatacaklarım daha bitmedi… 
Bu bir akım değildir. Birinin ardından yenisini getiremezsin. Hayat mizahtan, komediden ibaret değil. Ciddiye alman lazım. Nitekim buradan mutlu ayrılamayacaksın. 
Silinen bir şeyler varsa o da kendinsin. Bunlar da bir zaman sonra unutulup hafızalardan silinecektir, biliyorum. Şüphem yok. Yalnız söylemek istediklerim varken biraz daha eklemek istiyorum. 
Yaşadıklarımın ciddiye alınmasını isterdim. Yazdıklarım gibi. 
Kısır bir döngünün üzerinde dönüp duruyorum. Farkındayım. 
Hadi beni önemsemeyin. Bir noktayı bile ifade etmiyorum. Ancak bunu da sormam gerekiyor ki, sizler hep aynı cümlenin devamı mısınız? Kaldığınız yerden yenilikler ekleyip devam mı ediyorsunuz? Oysa atladığınız paragraflar büyük boşluklar bırakıyor. Keşke görebilseydiniz… 
Anlayan anlıyor. Selam olsun sandığını yaşayamayanlara.
Gidiyorum şimdi. Gitmek yolda olmak demek değildir. Bu da böyle biline.

Kader konusunca insan susarmış.

"Sadece 3 tip insan doğru söyler; Çocuklar, sarhoşlar ve aşırı sinirlenenler."
(How I Met Your Mother)

Bir kadını çok sevin. Sesine aşık olun. Yüzüne aşık olun. Gözlerine aşık olun. Saçlarına aşık olun. Onda bulduğunuz huzura aşık olun. Göreceksiniz ki siz bunları yaparken, o size çoktan aşık olmuştur.

Zaman hiçbir şeyi düzeltmez, sadece üzerini örter. Sakladığın acılar bir gün mutlaka ortaya çıkar. Herkes zamanı geri alabilmek ister… Kimi eski güzel günleri tekrar yaşayabilmek için, kimi yaptığı yanlışları düzeltebilmek için… Kimiyse sadece yaşadığını hissedebilmek için ister bunu. Gelecekten korkanlarsa zamanı durdurmak ister. Her şey o kadar iyidir ki bunun bozulmaması için çaba gösterirler. Ama kimse şu anın değerini bilenler kadar mutlu değildir. Geçmiş de gelecek de onlarladır. Bazılarıysa zamanın ta kendisi gibidir. Ve her insan, zamanın dünya üzerinde bıraktığı birer yara izidir..

ben sadece farklı oldugunu düsündüğüm için üzgünüm..

.“Ben sana aşık olmak istemedim ki.
Ben başımı yaslayıp derdimi anlatabileceğim birini arıyordum. Sabahları uyandığımda yüzüme gülümseyen birini, sıkılmadan saatlerce konuşabileceğim birini,
gitmediğimiz yerleri beraber keşfedeceğim birini istemiştim. Oysa elini tutmasam bile olurdu, sadece gözlerime mutlulukla bakan birini arıyordum ben.
Beraber mutlu olup sokaklarda deli gibi sarılabileceğim birini..
Ve hatta geçmişimizi yargılamadan, kahkahalarla eski aşklarımızı konuşacağım birini,
Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim ya da
benimle birlikte kütüphanede saatlerini geçirecek ve ordakileri sinirlendirip fısır fısır konuşabileceğim birini istemiştim.
Dahası, izlediğimiz takım maçlarında sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini istemiştim.
Ben sadece üzüntülerimizi, mutluluğa çevirip paylaşabileceğim birini istemiştim.
Ve sandım ki bu sensin, o yüzden ben seni istemiştim ama;
Sen beni istemedin.
Fakat ben sana aşık olmadım, iyiki de olmadım.​

Uyurken seni izlemek vardı şimdi.
Kokunda sarhoş olmak.
Seni uyandırmak için can atmak ama kıyamamak.

Hiçbir şey diyememektir acı olan, çünkü tam olarak kursakta kalıyor. Bir düğüm ki, çözebilene aşk olsun

Geri