Kasımpaşa - Galatasaray ( 3 - 4 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Kötü oyun mu?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi'nden elenen ve üstelik Sparta Prag ve Kopenhag gibi takımlara kim?
Biz çeyrek finaldeyiz.
Kendin pişir kendin ye kültüründen vazgeçersek az da olsa tünelde ışık görebiliriz.

hocam geyiğine yapıyorsan tamam bir şey demeyeceğim de şu maça hakem demek, tiyatro demek holiganlığınızı, kötülüğünüzü gösterir. maça etki eden hiçbir şey yok, kırmızı kart kırmızı kart, penaltı penaltı zaten. evet kırmızı karttan sonra oyun döndü. kasımpaşa eksik kalmasa sabaha kadar oynasalar şu maçı yenerlerdi bizi. bunu kimse inkar etmiyor.
Yok be güzel kardeşim emin ol holigan yada fanatik değilim yemin olsun ben şakasına söyledim.

Yoksa biz on sene şampiyon olmamışız bu sene olsakda olmasakda biz alışkınız böyle turnuvalarda dışarda kalmaya hani derler ya 99 veren ALLAH 100'de verir biz on sene bekledik bir on sene daha bekleriz. Yeterki siz mahcup olmayın
ASJAsjAsj :D

Son düzenleme:
hocam geyiğine yapıyorsan tamam bir şey demeyeceğim de şu maça hakem demek, tiyatro demek holiganlığınızı, kötülüğünüzü gösterir. maça etki eden hiçbir şey yok, kırmızı kart kırmızı kart, penaltı penaltı zaten. evet kırmızı karttan sonra oyun döndü. kasımpaşa eksik kalmasa sabaha kadar oynasalar şu maçı yenerlerdi bizi. bunu kimse inkar etmiyor.
Klasik fenerlinin suçluluk psikolojisi .d yansıtma

Düzeltme: geri aldım lafımı geyikmiş .d özür

küçük balıkların ve küçük kuşların mücadelesinden önce iftar huzuru gibi geldin galatasaray… anamın memleketi, karadeniz’in incisi, haydi trabzonspor sendeyiz, bir kere yaptınız yine yaparsınız. feneri eli boş yollarsa herkese benden hamsili güllaç….

kötü, ligin liderine yakışmayan bir oyunumuz vardı bugün. verdiği kararlar tartışılsa da hakem iyiydi bana göre (kırmızı ağırdı ama kural diyorlar.)
bir de her deplasman taraftara küfür, kurucularımıza küfür, oyuncularımıza küfür, hocalarımıza küfür, malum yapıyla yan yana getirme çabası sonra kalk, futbol yorumlamaya çalış.
böyle bir ortama bu oyun, bu marka değeri fazla.
sezon bitse de rahatlasak.

Göz var yaaa, kaç metre içeride oluyor faul. Her itiraza, eleştiriye, ... kulak verirsek böyle işin içerisinden çıkamayız. Kaç defa gösterdiler ekranda resmen ceza sahası içerisinde faul. Karar doğru olarak tasdiklendi yorumcular tarafından. Temiz lig istiyoruz deyip böyle saçma sapan çıkışlarda bulunmak ne oluyor? Yenilen ağlıyor bu ülkede, son seçimlerde o kadar bel bağladığımız, güvendiğimiz Gandi'de ağladı hatasını kabul etmek yerine. Tipik bir Türk davranışı.

Geri