Kasımpaşa - Galatasaray ( 3 - 4 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Aytaç'ı sevmem normalde ancak şu an tebrik ediyorum.:)

O değilde kasımpaşa dakika 77 de 3/2 onde hakem dakika 79 da winck e kırmızı kart veriyor dakika 83 galatasaray beraberliği yakalıyor Bu durum fb ye olaydı kızılca kıyamet kopardi

Kahretsin 3/4

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
O değilde kasımpaşa dakika 77 de 3/2 onde hakem dakika 79 da winck e kırmızı kart veriyor dakika 83 galatasaray beraberliği yakalıyor Bu durum fb ye olaydı kızılca kıyamet kopardi

Kahretsin 3/4
Viskin sana kaldı, Ramazandan sonra yerimede içersin. :D

Kasımpaşa çok iyi oynadı, tebrik ederim.

rezil bir oyun vardı. kasımpaşa kart görmese bu maç dönmezdi. kasımpaşa'ya helal olsun, çok iyi oynadılar. fenere de geçmiş olsun. şampiyonluk golü geldi.
şimdi derbiyi bekleyebiliriz.

Kasımpaşa çok güzel oynadı, GS ise bir lider gibi oynayamadı. Sadece şans bizden taraftı.

rezil bir oyun vardı. kasımpaşa kart görmese bu maç dönmezdi. kasımpaşa'ya helal olsun, çok iyi oynadılar. fenere de geçmiş olsun. şampiyonluk golü geldi.
şimdi derbiyi bekleyebiliriz.
Maçı alırız ancak bu maç için söylenecek hiçbir şey yok, neyse ki taraftar olarak farkındasınız.:(

Maçı alırız ancak bu maç için söylenecek hiçbir şey yok, neyse ki taraftar olarak farkındasınız.:(
Bazen kötü oyunda şans lazım bunu en iyi sizin bilmeniz gerekli.

Penaltı ve kırmızı karta rağmen sevinen galatasraylilarin şampiyonluklarını kutluyorum
Umarim temiz bir ligde görüşürüz
Temiz Türkiye, temiz toplum, temiz siyaset, temiz lig,........ yav saymakla bitiremiyorum ihtiyaçlarımızı djdjhfkkf ama umudum malesef yok.

Penaltı ve kırmızı karta rağmen sevinen galatasraylilarin şampiyonluklarını kutluyorum
Umarim temiz bir ligde görüşürüz
hocam geyiğine yapıyorsan tamam bir şey demeyeceğim de şu maça hakem demek, tiyatro demek holiganlığınızı, kötülüğünüzü gösterir. maça etki eden hiçbir şey yok, kırmızı kart kırmızı kart, penaltı penaltı zaten. evet kırmızı karttan sonra oyun döndü. kasımpaşa eksik kalmasa sabaha kadar oynasalar şu maçı yenerlerdi bizi. bunu kimse inkar etmiyor.

Geri