Kendin pişir kendin ye kültüründen vazgeçersek az da olsa tünelde ışık görebiliriz.Kötü oyun mu?
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi'nden elenen ve üstelik Sparta Prag ve Kopenhag gibi takımlara kim?
Biz çeyrek finaldeyiz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendin pişir kendin ye kültüründen vazgeçersek az da olsa tünelde ışık görebiliriz.Kötü oyun mu?
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi'nden elenen ve üstelik Sparta Prag ve Kopenhag gibi takımlara kim?
Biz çeyrek finaldeyiz.
Yok be güzel kardeşim emin ol holigan yada fanatik değilim yemin olsun ben şakasına söyledim.hocam geyiğine yapıyorsan tamam bir şey demeyeceğim de şu maça hakem demek, tiyatro demek holiganlığınızı, kötülüğünüzü gösterir. maça etki eden hiçbir şey yok, kırmızı kart kırmızı kart, penaltı penaltı zaten. evet kırmızı karttan sonra oyun döndü. kasımpaşa eksik kalmasa sabaha kadar oynasalar şu maçı yenerlerdi bizi. bunu kimse inkar etmiyor.
Klasik fenerlinin suçluluk psikolojisi .d yansıtmahocam geyiğine yapıyorsan tamam bir şey demeyeceğim de şu maça hakem demek, tiyatro demek holiganlığınızı, kötülüğünüzü gösterir. maça etki eden hiçbir şey yok, kırmızı kart kırmızı kart, penaltı penaltı zaten. evet kırmızı karttan sonra oyun döndü. kasımpaşa eksik kalmasa sabaha kadar oynasalar şu maçı yenerlerdi bizi. bunu kimse inkar etmiyor.
derbiyi bekleyelim : )Klasik fenerlinin suçluluk psikolojisi .d yansıtma
Düzeltme: geri aldım lafımı geyikmiş .d özür
Aklıma Kostas Mitroğlu geldi ;dvinicius şampiyonluk golü attı helal çocuklar
Nerede?Beraberlik bekliyoruz.![]()