Prodesmotes
Gümüş Üye
Nolmus ya ben anlamadim? Pro’ya laf eden karsisinda beni bulur!
Cansın. Sana hiç güvenmiyorum ama şimdilik yararlı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nolmus ya ben anlamadim? Pro’ya laf eden karsisinda beni bulur!
pek münevver şahıslar üzere gelişen bir söylev değil, hiç bir kişi ve kuruluşa atıf yoktur. genel kanaat olarak aynendir, bencededir ok'dur?Lafını bil de devşir.
Kimmiş o? Aynı zat, beni de itham etti. Yüzleşecek yüzü olmayanları teskin ederim ama ben yüzleşirim.
Aynı kişi, bana da benzer bir ithamda bulundu; bir konuda kendisini haksız görüp, karşıt olduğu grubu haklı gördüğüm için. Ricası da: "Kimseye bir şey bahsetme." Beni itham ettiği, salağı olduğumu düşündüğü organla ilgili de hiçbir işim olmadı.
@Stockholm Sendromu @Hilal
Size herhangi bir yaranmam söz konusu mu? Bildiğiniz, gördüğünüz, her şeyi anlatın lütfen.
@juju
Sana hizmet ettiğimi anlamasınlar. Kaos doğuyor.
pek münevver şahıslar üzere gelişen bir söylev değil, hiç bir kişi ve kuruluşa atıf yoktur. genel kanaat olarak aynendir, bencededir ok'dur?
AynenNolmus ya ben anlamadim? Pro’ya laf eden karsisinda beni bulur!
pek münevver prodomates, benim geçmişte gelişen münferit olaylardan haberim yok. mevzu ne bilmiyorum keza eğer birisi sana klitoris demişse de bilgim yoktur.Ok değildir. İtham edilen kimdir? Mert olunmalıdır. Aynı kişi, beni aynı durumla itham etmiştir. Bir fedai ortaya atılana kadar sessizliğimi korudum fakat kulis de bu işin bir parçası. Sözü edilenin kim olduğunu bilmek isterim. Benimle olan konuşmaların tamamını beyan etmekten çekinmem. Kendisi buna onay verebilir mi? 3 kişiyi daha benzer durumla itham etmiştir. Bir insandan: "Aramızda kalsın" diye ricada bulunup bu kadar cüretkar olmak hadsizliktir. Söz konusu kim olursa olsun. Kendisine görüşmelerimizin kayıt altında olduğunu bildirdiğim için ve rızasıyla devam ettiği için hukuki geçerliliği vardır.
Hodri meydan.
Bir densiz çıkıp beni kadın organına yaranmakla suçlayıp burada cirit atacak? Yok öyle dava. Forumdaki tüm üyelere sesleniyorum; kime karşı öyle bir yaklaşımım olmuş? Lütfen benimle ilgili herkes eteğindeki taşı döksün.
pek münevver prodomates, benim geçmişte gelişen münferit olaylardan haberim yok. mevzu ne bilmiyorum keza eğer birisi sana klitoris demişse de bilgim yoktur.
alıntıladığım msg'da ki söylevlerden sadece birinin, geçmişte gündelik hayatımda tanık olduğum erkek davranışlarından olduğunu bilmekliğim üzere sözcük tanımında değişiklik yapma yoluna giderek espri niteliğinde bir demeç verdim.
yeni bir tartışma ortamının doğmasına, tarafların dinlenmesine ve yargı yolunun açık olmasına lüzum olmadığını düşünüyorum.
esas beyanı bulunan şahıs için kulis oluşturularak topluca baskı yapılması art niyetini sezinlemekteyim.
zaten hiç bir yararlı eylemde bulunmayıp şaklabanlıklar üzere gelişen diyaloglara tanık olmaktan da kaçınıyorum, bir yenisine daha ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
Avdetimi beklemeklik nezaketi gösterdiğin için teşekkür ediyorum. Pek ala konulara bir taraf olmadığımı, aksine hiç bir bilgim ve ilgim olmadığını da eklemek isterim.Art niyetim olsaydı seni beklemezdim reis. Yapım beklemeye müsait değil. Ben sadece, insanlara ricalarda bulunup, bu denli cüretkar olabilen insanlara şaşıyorum. Verdiğim sözden dolayı, bana ithamına ses etmedim ama göndermenin en ufağına dahi tahammül de etmem.
Hiçbir topluluğa ait, dahil değilim. Var olduğu düşünülen art niyetle de yüzleşilsin. Tekrar ifade edeyim; yüzleşmenin her türlüsüne varım. Bir ittifaka ortaksam, bu konuda tek bir konuşmam olduysa açıklansın. Aksine, malum şahsa: "Böyle işlere beni karıştırmayın, kendiniz yüzleşin" beyanım vardır. Bana ettiği küfürlerle sohbeti sonlandırdı.
@Stockholm Sendromu
Lütfen açıklayın. Sizinle herhangi bir ittifakım var mı? Size karşı herhangi bir yaranma çabam oldu mu?
Avdetimi beklemeklik nezaketi gösterdiğin için teşekkür ediyorum. Pek ala konulara bir taraf olmadığımı, aksine hiç bir bilgim ve ilgim olmadığını da eklemek isterim.
İlaveten konuları bilmemekliğim üzere verdiğim demeçle, üzeri geçmişte kapanmış olan bir hadisenin tekrar gündem olmasının rahatsızlığını duyuyorum.
Esas beyan sahibinin de ihtimaldir ki unuttuğu ve anımsamak istemediği; olaylar silsilesinin taraflarınca tekrar muhatap olması gerekliliğini geçerli ve makul bulmuyorum.
Bu bahsin kapanmasını ve üzerine yapılan girişimlerin sonlanacağını umuyorum.