aegishjalmur
Platin Üye
Parmak benim tatlım… hazır konusundayken nasıl yapalım, nasıl kanıtlayım kadın olduğumu bilemedim…Ben hala erkek sanıyordum Sjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Parmak benim tatlım… hazır konusundayken nasıl yapalım, nasıl kanıtlayım kadın olduğumu bilemedim…Ben hala erkek sanıyordum Sjsjs
Yoo inandım Sjsjs profil çok yaratıcı : DParmak benim tatlım… hazır konusundayken nasıl yapalım, nasıl kanıtlayım kadın olduğumu bilemedim…
Heryeri meydanda yaniii askxmsjArka komsum haftada 1 kez sagolsun popo show yapiyor. Normal karsiliyoruz napalim.
ne komşular var görüyorsun dkjadsHeryeri meydanda yaniii askxmsj
Görüyorum ajxmsj ayyy biz de olsa deli derlerrr kudurmuş derler xdne komşular var görüyorsun dkjads
Aynen ozgur takilioHeryeri meydanda yaniii askxmsj
Zatwn uyusturucu alinca yapio 3 polis zor indiriyor catidan asagi :dGörüyorum ajxmsj ayyy biz de olsa deli derlerrr kudurmuş derler xd
Ajsmzhs ayık kafayla zor zaten kadın mı erkek miiiZatwn uyusturucu alinca yapio 3 polis zor indiriyor catidan asagi :d
Erkek :dAjsmzhs ayık kafayla zor zaten kadın mı erkek miii
Ajzksj daha kötüüüErkek :d
Kafayi bulunca disari kaka yapmak istiyorum diye bagiriyor. Komsular sesten rahatsiz olup polisi ariyor hep. Niye o cumleye takik bilmiyorum. Yaparsan yap ne milleti rahatsiz ediyorsun boklu.Ajzksj daha kötüüü
Ajzmsjs ayy rezillll millet senin buruşuk şeyini görmek zorunda mı...cır cır oluyor zaar içtikçe ajxnsnKafayi bulunca disari kaka yapmak istiyorum diye bagiriyor. Komsular sesten rahatsiz olup polisi ariyor hep. Niye o cumleye takik bilmiyorum. Yaparsan yap ne milleti rahatsiz ediyorsun boklu.