ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Selamun Aleyküm der yoluma devam ederim Sjsjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hım demek tepki vermedin tensel SjsjsjInterrail yaparken Barcelona’da bir hostelde kalıyorduk. Orada duşlar ortak olduğu için birkaç kere karşılaştık. S.Aleyküm dedim, aleyküm selam demedi allahsızlar.
: DNasıl bir tepki verecektim ki?
Eylemimi gördün yoksa? : D kahkaha attım ya adam utandı mı acaba SjsjsBen bir ara hk sefiydim sinemada elemanlar temizlik yaptiginda kontrol ederdim neyse bir gun bizim elemanlar isleri bitirip ciktilar son kontrol edeyim erkeklerin wcsini dedim hic kimse yok diye kapiyida tiklamadim bir daldim adam pisuvarda cisini yapiyor pardon pardon diyerek kactim adam sinemadan gidene kadar odamdan cikamadim utancima.
Adam yan donmustu de ben gordum o beni gormedi sanirim gercekten fiyaskoydu iyiki de orda calisan biri degildi yoksa hergun yuzune nasil bakardimEylemimi gördün yoksa? : D kahkaha attım ya adam utandı mı acaba Sjsjs
Öyle deme ya damacana ya hallenen nü görür se napar bi düşün ?Tensel istek nedir? Apla abaza mıyız biz ya? İki tane memeleri var diye bizi ele geçiremezler!
İşte beklediğim cevap Sjsjsjs
beni geçirebilirler, kendi adına konuşTensel istek nedir? Apla abaza mıyız biz ya? İki tane memeleri var diye bizi ele geçiremezler!
Ha seni dinlicek yani. Demek çıplak sevmiyorsun :ddbi şaşkınlık olurrr çabuk giyin derim sjxmd napim çıbıldak bedeni