Karşınıza aniden Çıplak Karşı cinsiniz çıksa naparsınız ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Selamun Aleyküm der yoluma devam ederim Sjsjsjs

Interrail yaparken Barcelona’da bir hostelde kalıyorduk. Orada duşlar ortak olduğu için birkaç kere karşılaştık. S.Aleyküm dedim, aleyküm selam demedi allahsızlar.

Interrail yaparken Barcelona’da bir hostelde kalıyorduk. Orada duşlar ortak olduğu için birkaç kere karşılaştık. S.Aleyküm dedim, aleyküm selam demedi allahsızlar.
Hım demek tepki vermedin tensel Sjsjsj

aynı şekilde soyunur ve fırçalarımı çıkarır, birbirimizin vücuduna resimler çizmeyi teklif ederdim. arada da boya sıçratırdık falan. sanat budur.

Ben bir ara hk sefiydim sinemada elemanlar temizlik yaptiginda kontrol ederdim neyse bir gun bizim elemanlar isleri bitirip ciktilar son kontrol edeyim erkeklerin wcsini dedim hic kimse yok diye kapiyida tiklamadim bir daldim adam pisuvarda cisini yapiyor pardon pardon diyerek kactim adam sinemadan gidene kadar odamdan cikamadim utancima.

Ben bir ara hk sefiydim sinemada elemanlar temizlik yaptiginda kontrol ederdim neyse bir gun bizim elemanlar isleri bitirip ciktilar son kontrol edeyim erkeklerin wcsini dedim hic kimse yok diye kapiyida tiklamadim bir daldim adam pisuvarda cisini yapiyor pardon pardon diyerek kactim adam sinemadan gidene kadar odamdan cikamadim utancima.
Eylemimi gördün yoksa? : D kahkaha attım ya adam utandı mı acaba Sjsjs

soyunur üzerimdekileri ona vermeyi teklif ederim.

gi'yerse.

Şeytanı karşında görsen ne yaparsın sorusu sorulan dayı gibiyim şu an.

Aslında burda öğrenmek istediğim bir tensel istek olurmu yoksa o etki ile yolunuza devam mı edersiniz

Tensel istek nedir? Apla abaza mıyız biz ya? İki tane memeleri var diye bizi ele geçiremezler!

Geri