ne
Elmas Üye
Şöyle biraz çirkin olsun mesela yaşadıkça hissettikçe sev ve yaşa düz güzellerden bişey çıkmıyor emin olabilirsinKimi onerirsin peki .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle biraz çirkin olsun mesela yaşadıkça hissettikçe sev ve yaşa düz güzellerden bişey çıkmıyor emin olabilirsinKimi onerirsin peki .p
Gurbetci olmak kolay degil can cagazimw ne yapsın. karşı komşusu her gün çıplak güneşleniyordu evin çatısında.
ah ah keşke biz de gurbette olsaydık. komşumun çıplak güneşlenmesine razıyım.Gurbetci olmak kolay degil can cagazim
Duyurulur ciplak ecnebilereah ah keşke biz de gurbette olsaydık. komşumun çıplak güneşlenmesine razıyım.
Adam onada razi ne yapalim artikGurbetçisin diye mutlu sanıyorlar… biz gurbette hep pipi gördük.. haberiniz yok plesk bey.. gurbet hep pipi.
Oha ben seni erkek sandıydım be. Kadın olduğunu yeni öğreniyorum.Ben terbiyeli bayanım pipinizi örter misiniz sayın beyefendi derdim
Sensin erkek…Oha ben seni erkek sandıydım be. Kadın olduğunu yeni öğreniyorum.
E yaş oldu 34 normal yani bir sürü şey yaşamam hanımefendi.Forumda açılan bütün konu başlıklarının Rymia’nın başına gelmesi xd xd