Karşı cinsten arkadaş olmaz teoremi

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Kişi herkesi kendi gibi zannedince böyle teoremler(!) de ortaya çıkabiliyor işte.

Karakter meselesi demem sadece yeterli galiba .

büssürü karşı cinsten arkadaşım var bu sanal ortamda :T:

olur yani.

Eli çükünde ve eli vajinasinda olanlar arkadaş olamaz.herkes aynı değil

Hemcinslerden arkadaş
Karşı cinsten dost olur ince çizgiyi kaçırmayalım ;)

çok mıç mıç olmadan olabilir tabiki, arada bi çizgi var onu kaçırdınmı olay başka noktalara doğru kayabiliyo.

Benim bayan arkadaşlarımdan,dostlarımdan daha çok güvendiğim bir erkek dostum var 15 senedir.

Benden yasca kucukse olur, aşik felan oldugunda bahanem oluyor
iste benden kucuksun felan diye :T: Cok buyuk oldugunda da abi diyerek
cok guzel siyriliyorum :T: kisacasi kardes, abi diyerek onlemimi aldigim
icin erkeklerle arkadas olmamda genelde sakinca olmuyor..

Bu zamanda olmaz diye düşünmek bile saçmalık. Tabiki olur olmalı da

Olsun ki insan olmayı öğrensin.

Gerçi insan kendi neyse karışındakini de kendinden bilirmiş , art niyetli birisine neyi anlatabilirsin.

Niyet derim gerisi boş

bırı dıgerıne ılla kı tutuluyo
tecrubeyle sabıt

Her an herşey olabilir büyük konuşmamak lazım.

Sen ilgi duymasan bile karşı taraf ilgi duymayacak diye bir kaide yok.

Arkadaş olunamayacağına inandıkça, karşı cinsten sizinle konuşmak isteyen herkesi kendinize yazılıyor sanabilirsiniz, böyle de büyük bir yanılgıya düşmüş olursunuz. Herkes size aşık olmayacağına göre ve siz de her konuştuğunuz karşı cinse aşık olmayacağınıza göre demek ki bazılarıyla arkadaş olunabilir diye bir çıkarım yapılabilir.

Olur olur niye olmasın. sınırı bildikten sonra sıkıntı yok

olur fakat, senden olmasa bile zamanla karşı taraftan birşeyler gelebilir.(senden de gelebilir)
yakınlaşma farklı şeyler doğurabilir.

erkekten olması daha kolay , çünkü daha kolay yani daha kolay özgüvenini arttırır erkeğin ayrıca duyarlılık kazandırır bir bayanın yanında ehlileşebilir bile fikirleri değişir melek gibi olur adeta dimi beyler bunu okuyan erkekler eminim Anton Szandor Lavey gibi sırıtıyorlardır... (erkeklerin iç sesi olmaktan nefret ediyorum bazen ama dürüst olun lan sevgi pıtırcıkları)

Bence olur,hatta daha iyi olur...
hemcinslerim bana kızmasın ama,kadınlarda kıskançlık,haset gibi şeytani duygular ,daha baskındır...
erkeklerdede bu gibi dürtülere rastlansada kadınlarda ki kadar değildir...hem paylaşacak daha çok şey vardır...
iki tarafta salt cinsellikle bozmamışsa kafayı,bence çok çok iyi dost olunabilir...

Geri