Karşı cinsten arkadaş olmaz teoremi

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
Karşı cinsten arkadaş olmaz teoremi

* haklı olunabilir desem de pek inanmıyorum :p

*Kesinlikle yanlış bir düşüncedir.
*Aksine hemcinsler arasında kıskançlık söz konusu olabileceği için karşı cins ile arkadaşlık daha makbul olabilir.

*Sevgililer arasındaki en sık kavga sebeplerindendir.

*Gayet de güzel olur.

Arkadas sıfatını koyduysam daha ilerisi olmaz kendimi bilirim karşımdaki insanin ne düşündüğü cok umrumda olmaz.

Doğada kaçtane karşı cinsi arkadaş olarak gören hayvan varki ? :D

yani bunu çürütebilecek arkadaşlık ettiğim çok erkek var. ama onlarla da bunu konuşmak lazım xd

Çok güzel oluyor, çok da iyi oluyor. Hatta öyle ki hemcinslerden bile daha iyi oluyorlar. Kapris yok, kıskançlık yok. İnsanlarda niyet önemlidir; en başta da erkekte. Erkek iradesine sahip çıkıyorsa çok da güzel oluyor. Derin dostluklar kurulabiliyor.

Benim çocukluk arkadaşlarım hep erkek. Sevgili yapınca seni unutuyor orası ayrı. :T:

Kişi kendinden eminse karşısındakinin cinsiyetinin önemi yoktur.
Kızlardan çok erkeklere güvenirim ve erkek arkadaşım fazladır.Allah'a çok şükür yıllardır da hiçbirinden bir yamuk görmedim.

Aynen ya, erkeklerden daha iyi arkadaş olunuyor.. Arkandan iş çevirmeyeceğini bilirsin, ne dediysen onu anladığını, altından kırk tane anlam çıkarmayacağını bilirsin.. Trip atmaz, küsmez (istisnalar var tabi :) )...Daha ne olsun..: )

Bu teorem buradaki yorumlardan da anlaşıldığı üzere kadınlar için geçersizdir. Kadınlar arasında kıskançlık, hasetlik, çekememezlik çok olduğu için özellikle günümüzde kendi cinslerinden çok erkeklerle arkadaşlık yapıyorlar. Bu da kadınlara olan güveni daha da azaltıyor. O tarz kadınlara başka gözle bakılıyor.
Erkekler de kendi cinsleri arasında yukarıdaki saydığım sıkıntılar çok az görülür. Sağlam dostluklar oluşur. Karşı cinsle arkadaşlık ise genelde bir amacı olduğu için devam etmiştir.

Karşı cinsin karakterine bağlı. Olabilir de olmayabilir de.

Arkadastan öte kardes oluyo. Onemli olan dogru insani tercih etmek.

Olamayabilirde yani bence olmaz herhalde yahu .s.d

Olur mu öyle saçmalık benim arkadaşlarımın büyük bölümü erkek.

her arkadaşın ayrı bir rolü vardır insan hayatında :D erkeklerin bazen en iyi arkadaşı gene erkektir kızın en iyi arkadaşı gene kızdır biyolojik sorunları mevzuları anıları bayan vs erkek arkadaş muhappeti oalrak düşünmek biraz zor o yüzden ateşle barut mevzusuda var tabi ama öle işte

Geri