Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki karşı cinsin selamlaştığı veya telefonda konuştuğu için bile yanlış yorumlanıp hemen sevgili yaftasının yapıştırıldığı zihniyetlerin olduğunu göz önünde bulundurunca, bunun düşünülmesine hiç şaşırmıyorum
Bu konuda çok şanslı bir hatunum. Bu forumdan bile kazandığım ve hala görüştüğüm 3 erkek arkadaşım var. :p
Bal gibide olur, oluncada çok güzel olur. (:
Erkek erkeğin düşüncesini,kız ise kızın düşüncesini bilir çünkü karşı cinsten öyle samimi kankalık olmaz mesafeli muhabbet olur anca ben öyle kanka olup da kanka kalan kimseyi görmedim maalesef.
Şekli yamuk olmayan insanın düzgün dostluğu oluyor. 8 senelik harika iki dostum var benim. Sevgilisini anlamsız kıskananların sığındığı teorem benim gözümde.
Olunur ama niyetlere göre değişir. Ama sevgilisi olan kıskanır haliyle, buda normaldır bence. karşıdaki nerden bilsin niyetini.. benimde erkek arkadaşlarım çok ama bir kaç tanesiyle irtibatı kestik kız arkadaşlarından dolayı
Banada dese sevgilim (olursa birgün) görüşme diye, bende onu üzmemek için dinlerdim heralde.
ben arkadaş olmunmayacağı kanısındayım. şu açıdan bakalım ve dürüst olalım. arkadaşın ile sarılınca vücudunun belli hatlarını hissedince içinde oluşan kıpırdanma yok mu? var ise bu sadece gizleyip normal ilişkine devam etme durumu söz konusudur. ne alaka derseniz bunu şuna götürebiliriz. her iki arkadaş da üsrtsüz vaziyette aynı ortamda bulunabilirler mi sıradan bir durumda?( bu sorum kıpırdanma olmuyor diyenler için)