Karşı cinsteki arkadaşınıza hemcinsiniz kadar güvenebilir misiniz?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
En çok şu en çok bu diye kız erkek olarak ayırt etmiyorum
Her iki taraftanda güvendiğim sevdiğim insan var
Kendini bilen kendine güvenen her insan zaten güvenilirliğini sunuyor size, sadece kelimeye de bırakmıyor davranışa da

Cix guvenmem.

Yanimdakine bile guvenmem kaldi ki net ortami.

Arkadaş, dost grubum çok sağlam karakterli insanlardan oluşuyor ve her koşulda güvenirim. Bu aşamaya gelene kadar elediklerimiz de oldu ancak erkek arkadaşlarımın dostluğunu, kadınlardan daha sağlam buluyorum çünkü kıskançlık ve fesatlık barındırmıyorlar.

İçimi döktüğüm her hangi bir canlı yok bana benden başkası zarar.

Arkadaş, dost grubum çok sağlam karakterli insanlardan oluşuyor ve her koşulda güvenirim. Bu aşamaya gelene kadar elediklerimiz de oldu ancak erkek arkadaşlarımın dostluğunu, kadınlardan daha sağlam buluyorum çünkü kıskançlık ve fesatlık barındırmıyorlar.
üyelik alımı var mı?

Bi tane adam(aynen kim bilmiyorum bi adam) erkekler birlikte olmak istemeyecegi bir kizla arkadas olmaz diyodu. Dogru cevap icin mikrofonu erkeklere uzatiyoruz…

bir abimiz vardı, hanımbireyorganı olanın imanı olmaz derdi. çok bir bağlantı yok gibi görünse de aslında var olduğunu düşünüyorum. severim kendilerini, abimiz dediğim bireyi değil ama he hanım bireylerden bahsediyorum.

freud forumda olsa ortalığı karıştırıp dururdu. hemcinsimden daha çok güvendiğim erkek arkadaşlarım var, jujuşkomun dediğini görmeden yola devam ediyoruz...

Kimseye tam anlamıyla güvenmiyorum ben.

Güvenle cinsiyet bağlantısını nasıl kurduk

Ih,güvendiğim tek bir karşı cins var.Hemcinsim yok.

Güvenirim. Tabii kişisine bağlı.

Geri