Karşı cinsteki arkadaşınıza hemcinsiniz kadar güvenebilir misiniz?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Kimse kendisine güvenmeyen birisine güvenmez ama birinin bunun için ilk adımı atması gerekir, ben hayatım boyunca arkadaşlarıma ve dostlarıma sağdık kalmaya çalıştım, iyi bir arkadaş oldum veya olamadım bunu söylemek haliyle bana düşmez ama elimden geldiğince bana güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamaya çalıştım, sağlam dost kazanmak zor, benim birde kötü huyum var kolay insan silebiliyorum basit bir şey beni o insandan soğutuyor tabi ki bu sevgiyi bitirmiyor ama muhabbeti bitiriyor.

Soruya gelirsek cevabı benim için budur; Dostlarına güven ki, onlarında sana güvenmek için sebepleri olsun.

Çok güvendiğim bir kaç kişi var onların arasında karşı cinste var tabi. Güven önemli, kolay kolay güvenmem ve şüpheci bir insanım. Her zaman da söylüyorum. Annem dışında şüphe duymayacağım insan evladı yoktur.

en sevdiğim cins
karşı cins

Açık konuşmak gerekirse ben dostlukta erkeklere kadınlardan daha çok güveniyorum. Erkek dostlarım kankilerim çoğunlukta buna rağmen hiçbir zaman erkek bir dostumdan kazık yemedim. Ama kadın dostlarımdan çok kazık yedim Yarabbi Şükür diyelim bariii. :kiki: :Trip:

Guvenmem. Ne erkege ne kadina. Kendinden bile korkan adam baskasina asla guvenmez. Bu seviyeye gelmek icin cok bedel ödedim. Bir yerden sonra dosta ihtiyac kalmiyor, dostluk aramiyor, guvenmeye ihtiyac duymuyor insan. Ben bana yeterim. Siz de böyle olun. Iste o zaman dunya sizi eglendirmek icin elinden geleni yapar. Bakıyorum etrafimdaki herkes bir kelimeme bakiyor. Guzel, hiza belirlendi demek. Ama kimseyi uzmuyorum. Hep beraber yaşlanıyoruz. Onlarin bana guvenmeye ihtiyacı var. Bunu asla boşa cikartmiyorum. Böyle ölebilirsek güzel hoş.

Son düzenleme:
karşı cins
şu an ne yapıyor acaba

Herkes her şeyi yapabilir. Güvendiğim çok az insan var.

En iyi arkadaşım bir kadın.
guvenimi sarsacak birsey olmadi suana kadar 10 yildir arkadasiz .s

Evet, güvenirim ve hiçbir sorun da yaşamadım.

benim karşı cins bi arkdaşım var ama çok zamandır tanışığız. işim var dışarı gidicem tutturdu görüntü konuşalım. neyse konuşurken aldım ipi cımbızı bıyıklarımı alıyorum dldkdkdldldjdjjdkd
dedi ki; ulan Derin bu kadar mı, bunu karşımda yapacak kadar mı erkek görmüyorsun beni" ajahahahahskkcj

öyle aklıma geldi. tşk

Bazı sıfatları konu dışında tutarsak eğer (abla,anne..vs) bu soruya evet diyen erkek ot gibi bir hayat yaşıyordur.

En çok kadınlardan zarar gördüm ben. Yav bir insanın bir insanla arası iyiyken neden açığını telefonunda tutar ki? Bunu en çok yapan kadınlardır. Nolur nolmaz diye telefondakı fotoları mesajları ses kayıtlarını tutuyorlar. En ufak kavgada boomm. Erkekler öyle mi :d seviyorsan sev, sevmiyorsan defol git yaparak uzaklaşıyorlar senden :))

Şimdi güvenmek ayrı ama karşı cinsle de her şeyi rahat konuşamıyorsun. Çünkü erkeğin hamurunda karşı cinse duyulan ilgi var her ne kadar yakın arkadaşın da olsa iş sonunda cinselliğe evrilebiliyor yani en azından erkeklerin aklının bir tarafında mutlaka vardır aksi iddia edilemez. Kadınlar için durum böyle olmayabilir çünkü onlar dost gözüyle bakıyor bizim gibi değiller.

insan küvetten yazınca
7/24 sevişiyor sanıyorlar

gecen gün mavi ile konuşurken ne kadar param var ne kadar yok tartismasi yaparken hesap bilgilerini IBAN miban gizleme geregi duymadan direkt gönderdim, güveniyorum bence

o benim diğer yarım kendim kadar güveniyorum.

Geri