Karma eğitim

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Son zamanlarda iyice dillendirilen bişey karma eğitim karşıtlığı.
Erkekler ayrı kızlar ayrı okusun istiyorlar.

Sizin görüşünüz nedir, kadın erkek sosyal hayatta karma iken okulda fraksiyone olmaları doğru mu?
Bi sonraki talep kadın erkeği hiç yanyana getirmemek mi? (Cima hariç. Cima bunların olmazsa olmazı)

Yoksa bu ayrım akademik başarıyı arttırır mı? Yada arttırırken sosyal gelişimi regrese mi eder?

Buyrun.

Çocukların sosyal gelişimini sekteye uğratmakla kalmaz bir toplumu geriye götürür bunun da sonucunda dekadans meydana gelir.
İnsanlar daha birbirleri ile nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar, bu şekilde hareketler en çok gelişim sürecindeki gençlere zarar verir.

climax bilmediğim kelime kullanmış (fraksiyone) konudan rez aldım. alaturka yok mu. :cici:

Kız Lisesi, Erkek Lisesi diye bir şey sanki yoktu da ilk defa ortaya atılıyor :)

Bir de aklınca dalga geçmiş, daha yaşadığın yerde böyle yerlerin olduğundan haberin yok sloganlara devam :)

Kız lisesi ve erkek lisesinde karşı cinsiyetlerin okuduğunu bilmeyen cahil güruh.

Karma yurtta kalıyorum.
Linç başlasın.

Konuyu ciddiye alıp tartışamıyorum bile.

Kız lisesi ve erkek lisesinde karşı cinsiyetlerin okuduğunu bilmeyen cahil güruh.

Kabataş Erkek Lisesi: "1992-1993 öğretim yılında karma eğitime ve Yabancı Dil Ağırlıklı Türkçe Eğitim/Süper Lise programına geçildi"

Şimdi biraz okuyorsun sonra cahilliğini gideriyorsun :)

Ya arkadaş. Senin yüzünden konu mu acmayalim. Ne demek dalga geçmiş? Ne yazsam dalga diyorsun. Daha önceden de kız lisesi erkek lisesi vardı evet. "Bu çocuklarin dikkatini derse vermesini kolaylaştırır. Kaldı ki zamanında Kabataş erkek ve Çamlıca kız liseleri karma okulların çok ötesinde başarı saglamislardir" de sustur beni. Ne gereksiz adamsın ya

"Bu çocuklarin dikkatini derse vermesini kolaylaştırır. Kaldı ki zamanında Kabataş erkek ve Çamlıca kız liseleri karma okulların çok ötesinde başarı saglamislardir"

Şimdi kesin susarsın :) çocuk musun sen sürekli susturulma ihtiyacı duyuyorsun?

Ya arkadaş. Senin yüzünden konu mu acmayalim. Ne demek dalga geçmiş? Ne yazsam dalga diyorsun. Daha önceden de kız lisesi erkek lisesi vardı evet. "Bu çocuklarin dikkatini derse vermesini kolaylaştırır. Kaldı ki zamanında Kabataş erkek ve Çamlıca kız liseleri karma okulların çok ötesinde başarı saglamislardir" de sustur beni. Ne gereksiz adamsın ya

Konunun cimayla alakası ne saygısız adam. Bir de kendini aklıyor.

Sen düzgün konu açarsan düzgün cevap alırsın. Yapmaya çalıştığın şeyleri söyleyince çocuk gibi feryat etme.

Kabataş Erkek Lisesi: "1992-1993 öğretim yılında karma eğitime ve Yabancı Dil Ağırlıklı Türkçe Eğitim/Süper Lise programına geçildi"

Şimdi biraz okuyorsun sonra cahilliğini gideriyorsun :)

21. Yüzyılda 2017 yılındayız saygılar.

konu cimayla alakalı. Karma karsitliginiz salt cinsellikle ilgili. Aklınız hep cimada değil mi. Belki ben kızların bacaklarina bakarak da lise okuyabilecek zekadayim?

konu cimayla alakalı. Karma karsitliginiz salt cinsellikle ilgili. Aklınız hep cimada değil mi. Belki ben kızların bacaklarina bakarak da lise okuyabilecek zekadayim?

Senin aklın hep onda olduğu için öyle düşünüyor olabilir misin ?

Tek yaptığın aklınca laf sokuşturmak bir yerlere. Söyleyince de sinirleniyor :)

Konuya fikrini yazarsın
"Ayrı olsunlar kardeşim. Kız erkek ateşle barut gibidir. Hele ki ergenlikte çok sakat" dersin biter gider.

Konuya fikrini yazarsın
"Ayrı olsunlar kardeşim. Kız erkek ateşle barut gibidir. Hele ki ergenlikte çok sakat" dersin biter gider.

Sen aklınca o lafları yazarken bir şey yok, ben yazınca niye sinirleniyorsun ? Ne yazacağımı sana mı soracağım ?

O sözleri sarfedersen gelecek sözlere laf edemezsin.

Geri