Yavaş yavaş bu işler kjkhkhÇok şükür yardım ediyor evi topluyor siliyor ama bazen önceden her gün yapıyordu hggbfffhff
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavaş yavaş bu işler kjkhkhÇok şükür yardım ediyor evi topluyor siliyor ama bazen önceden her gün yapıyordu hggbfffhff
Poz kes..kjkhkbenimdir çünkü neden yapmayayım…
hanımcıyım Elhamdüllillah…Poz kes..kjkhk
Yoo bu başka bir boyut kjkhjgjv ama anlıyorum seni şimdilik kbkbkvjhanımcıyım Elhamdüllillah…
Neyyy ney hiç söylemiyorsun yaziklar olsun cmxnjddjdjHamile olduğum için bir süredir ve hatta neredeyse aylardır yemeklerimizi eşim yapıyor, evi o topluyor, günlük temizliği o yapıyor, çamaşırlar vs her şey onda diyebilirim. Tabii bu özel bir durum diyeceksiniz hayır, biz hep iş bölümü içerisindeydik. Yani azına razı olmayalım canım kadınlar, sofra kaldırmak hakikaten marifet değil, çok sinir oluyom ya böyle şeylere:d
canım benim, sağlıkla doğsun bebiş.Hamile olduğum için bir süredir ve hatta neredeyse aylardır yemeklerimizi eşim yapıyor, evi o topluyor, günlük temizliği o yapıyor, çamaşırlar vs her şey onda diyebilirim. Tabii bu özel bir durum diyeceksiniz hayır, biz hep iş bölümü içerisindeydik. Yani azına razı olmayalım canım kadınlar, sofra kaldırmak hakikaten marifet değil, çok sinir oluyom ya böyle şeylere:d
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah<33Hamile olduğum için bir süredir ve hatta neredeyse aylardır yemeklerimizi eşim yapıyor, evi o topluyor, günlük temizliği o yapıyor, çamaşırlar vs her şey onda diyebilirim. Tabii bu özel bir durum diyeceksiniz hayır, biz hep iş bölümü içerisindeydik. Yani azına razı olmayalım canım kadınlar, sofra kaldırmak hakikaten marifet değil, çok sinir oluyom ya böyle şeylere:d
Ben çok uzun zamandır tahmin ediyordum hadsiz sorular konu başlığına etiketlenmek istemediğim için gidipte soramamistim kjkhkNeyse herşeyi önce ben biliyordummmmmm daha çok şey biliyorum ağlayın...
Çünkü teyze olmak beni güzelleştiriyor![]()
Allah'ın VIP kulu gibi hissediyor insan. Dd Keşke her zaman olsaherzaman değilde arada bi olabilir xd