Sözlük Karıcığım sen otur masayı ben toplarım diyen erkek

Sözlük
🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Hiç böyle bir erkek profiline rastlamadım ben. Eniştem teyzem hastayken ev süpürür, yemek yapar ama bu kadar işte.

Aranıyor…
-bulunamadı…..

Hanımcılığında bir yerde duraklaması gerekir
Ben ne yapıyorum diye sorgulamalı erkek
Ben milyarlarca erkeğin burda fahri temsilcisiyim aslında diyebilmeli kişi
Kılıbıklık bir noktaya kadar kabul edilebilir tolere edersin ama yok öyle karıcığım falan hemen tam teslimiyete geçmek neden?
Evlilik satranç gibidir poker gibidir
Kartlarını asla açık etmemelisin

Hanımcılığında bir yerde duraklaması gerekir
Ben ne yapıyorum diye sorgulamalı erkek
Ben milyarlarca erkeğin burda fahri temsilcisiyim aslında diyebilmeli kişi
Kılıbıklık bir noktaya kadar kabul edilebilir tolere edersin ama yok öyle karıcığım falan hemen tam teslimiyete geçmek neden?
Evlilik satranç gibidir poker gibidir
Kartlarını asla açık etmemelisin
Yalnız kalacaksınız bayım
Olmaz böyle

oran nasıl buran nasıl
şuyun var mı buyun var mı
bi zahmet toplayıversin

Walla bu şova kalkışanlara pek itimat etmeyin derim. Günahlarını almayayım da bu şova kalkışan muhtemelen ya bir halt yemiştir ya da bir halt yiyecektir.

Bu işin doğrusu, umuma duyurmadan, karıcığım, canım çiçğeğim moduna girmeden sofraya girişmektir. Sonra bir de mutfağı toparlarsınız. Mis....

• Kahkaha
Tepkiler: W
Gayet de normal bir erkektir.
Abartılacak bir davranış değildir. İlişkinin başlarında karı/eş değil anne moduna girilmezse, davranışın devamlılığı garanti altına alınabilir.: )))

Masayi ben kurarsam kaldiririm. Ancak onun ozenle hazirladigi masayi benim paldur kuldur toplamam onun emegine saygisizlik olur. Bir kadinin ugraslarini hice sayamam. Bu sofra onun eseri , o ki doga ana gibi bizi besleyen ve bir arada tutan kadinnnn. Kadin toprak ile bu yuzden ozdeslesmistir.

Geri