Sözlük Karıcığım sen otur masayı ben toplarım diyen erkek

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hamile olduğum için bir süredir ve hatta neredeyse aylardır yemeklerimizi eşim yapıyor, evi o topluyor, günlük temizliği o yapıyor, çamaşırlar vs her şey onda diyebilirim. Tabii bu özel bir durum diyeceksiniz hayır, biz hep iş bölümü içerisindeydik. Yani azına razı olmayalım canım kadınlar, sofra kaldırmak hakikaten marifet değil, çok sinir oluyom ya böyle şeylere:d

Hamile olduğum için bir süredir ve hatta neredeyse aylardır yemeklerimizi eşim yapıyor, evi o topluyor, günlük temizliği o yapıyor, çamaşırlar vs her şey onda diyebilirim. Tabii bu özel bir durum diyeceksiniz hayır, biz hep iş bölümü içerisindeydik. Yani azına razı olmayalım canım kadınlar, sofra kaldırmak hakikaten marifet değil, çok sinir oluyom ya böyle şeylere:d
Neyyy ney hiç söylemiyorsun yaziklar olsun cmxnjddjdj:D

canım benim, sağlıkla doğsun bebiş.
ne güzel haber bu.: )

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah<33

Neyse herşeyi önce ben biliyordummmmmm daha çok şey biliyorum ağlayın...
Çünkü teyze olmak beni güzelleştiriyor:D
Ben çok uzun zamandır tahmin ediyordum hadsiz sorular konu başlığına etiketlenmek istemediğim için gidipte soramamistim kjkhk

Son düzenleme:
Normal bir şey niye bu kadar büyütüldü?

seksi ve güzel
karıcığım ya

Düğünde takılan altınları isteyecek kesin şarapsız gjjfjfj

Çok iyi hissettiriyor ya bu durum dd canım erim Ramazan münasebeti ilen yapmıştı bir kaç kez ddd

Geri