Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
kadın beni eğite eğite
seviyor diyor
vay arkadaş

Çok şükür saçma salak 1 nisan adı altında şaka yapan yok.

bugün a101 den sigara alırken kasiyer hanfendiyle öyle gülüştük...yüzünüz çok güzel dedi tşk ederim sizinde gözleriniz çok güzelmiş lens mi dedim..masmaviydi.pot kırdımm..aa değilmiş gerçekten lens değilmiş, hoş dedim...kadın ah güzellik mi kaldı neler yaşadım dedi...ayrıca fitsiniz dedim kibarlık olsun diye,toparlayamadımmm.... kafadaa çalan o şarkı ...kadınların birbirine iltifat etmesi hoş..erkekler kaybolun...

bugün bimden makarna alırken kasiyer beyefendiyle öyle gülüştük... sakallarınız çok güzel dedi, teşekkür ederim deyip ekledim; sizin de bıyıklarınız çok hoş, lens mi dedim... pot kırdım.. aa değilmiş gerçekten lens değilmiş slay dedim.. beyefendi "ah bıyık mı kaldı, neler yaşadım dedi.. ayrıca kaslısınız dedim kibarlık olsun diye, toparlayamadımmm.. kafada çalan o taverna... erkeklerin birbirine iltifat etmesi hoş... kadınlar kaybolun...

bugün şoktan diye başlamak isterdim ama macro diyeceğim (fakirlerjfjf) bugün macrocenterdan avokado alırken kasiyer hanımefendiyle öyle gülüştük... elleriniz çok güzel dedi tşk ederim sizin de göğüsleriniz çok güzelmiş estetik mi dedim... dimdikti. Pot kırdım.... aa değilmiş gerçektem estetik değilmiş, hoş dedim... kadın ah meme mi kaldı neler yaşadım, yedi çocuk emzirdim dedi... ayrıca fitsiniz dedim kibarlık olsun diye, toparlayamadım... kafada çalan o şarkı... kadınların birbirine iltifat etmesi hoş... erkekler kaybolun...

(Tatlıses benim boykot listemde, yoksa buraya tombul tombul yakışırdı tabii)
Neyse rakkas da olur

başkan falan olursam
uzay boşluğunu getirecem

• Ablan Star
Tepkiler: ne
plansız programsız yaşamak bana göre değil, kendimi çok salıyorum.

ebedi hayatıysa asla unutmayalım.. hiç ölmeyecekmiş gibi çalışıp koşuşurken yarın hayata veda edecekmişçesine davranıp haddimizi bilelim.. belki de daha huzurlu yaşamın reçetesi budur.

zaten daha kaç yıl yaşayacağız kaptan? Ömrün yarısı çoktan bitmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Kaybettin sanırsın ama aslında Allah seni kurtarmış oluyor..:)

@Larien ile bugün dedikodulaşamadık ay pardon geleneksel cuma toplantımızı yapamadık eksik hissediyorum...
Hayırlı cumalar Larien Hanım :D

Gökçe uyanık... Bugün tatlı patates günü:d Belki de ıspanak... Karar veremedim. Ondan sonra uyutup geleneksel cuma dedikkdjd aman toplantımızı gerçekleştirebiliriz... hayırlı cumalar yosun hanım... allah kabul etsin, esenlikler dilerim

Gökçe uyanık... Bugün tatlı patates günü:d Belki de ıspanak... Karar veremedim. Ondan sonra uyutup geleneksel cuma dedikkdjd aman toplantımızı gerçekleştirebiliriz... hayırlı cumalar yosun hanım... allah kabul etsin, esenlikler dilerim
ıspanak karşısında gökçe;
images

4 yıl vahiy kesilmiş O'ndan, ben bir gün mahzun olmuşum çok mu?

Geri