Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Bazı hatalar birden çok kez meydana geliyorsa,tercihtir.

Goygoy yaparız diye buluşulan ortamda iki duble-bira içince "sen çok iyi bir insansın, ben senin kadar..." tiradına başlayan arkadaşı dinleyince

15 kutu Carlsberg'le monitör başında olacağım.

Dur ya ben cuma gifi yapacaktım.

Çok yakışıklı bu avukat
Sözlerini sanma iltifat
Odur diyor hayat ışığın
Aklındasın her gün her saat

Falım dörtlüğü..ff

benim hanım da diyor bunu ama naif istek olarak değil elektrik faturasını ödemeyi unutma yoksa elektriği keserler manasında diyor
Hanımın sözü tutulur.. Evet hanımım sen nasıl istersen hanımım, doğruyu sen bilirsin hanımım, sen çok yaşa hanımım.. Sen de dersin ki hanımım da hanımım..dfdf

İşte yatırdıklarında musalla taşına, gücünün makamının paranın bir kıymeti kalmıyor. Kılınırken cenaze namazı, ER kişi ve HATUN kişi derler sadece.

Kul gelir kul gidersin.

Yaa.

Bugün çok rahmani hissediyorum.

Çok eski tarihli bir evden izole okuma alanı.

WhatsApp Image 2026-01-15 at 15.13.02 (1).jpeg

Bundan seneler mukaddem odama bir köşe yapmıştım. Haki bir tekli koltuk, yerde her zaman eski tip halı-kilim olur, diz boyunda bir sehpa tipi komodin, rustik lamba, hoş bir köşeydi,

sonra annem bir barbar gibi orayı yağmaladı, önce lambayı aldı, sonra komodini aldı, koltuk eşeğin şeyi gibi âtıl kaldı köşede.

Gerekçesi de, "Evde durduğun var sanki, yatarak oku ne okuyacaksan." olduydu...

İnsanın insana saygısı kalmamış...

Buralar epey değişmiş.
Elimde bavulla esenler otogarında köy otobüsünden inmiş gibi hissediyorum.

Mahallede toroslar denen şirketin çalışanlarını aramak adına çıkıyoruz birazdan. Gördüğümüz yerde tekme tokat dövecez. Bu raddeye geldi elektrik kesintileri.

Geri