Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Seni seviyorum diyecek
Gelecekler ailecek
Tanışınca büyükler
Herkes onay verecek

Falım dörtlüsü.d

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Bu sabah, Arko reklamının sonunda ortaya çıkan abla sesinin manasızlığı gibi, "-Arkoououuğğğ! diye cırtlak cırtlak bağırılmış, öyle bir sabah, bu ne biçim bir sabah?

Bal'imi servisle gonderdim. Yarim saat sonrada kendim cikacagim. Disarida bekletmezler insaallah zira hava cok soguk... =/

İdeal erkek, hallederiz bakarız deyip halletmeyen bakmayan erkektir. Çünkü hallederiz deyip hallediyorsa, kesin bir Ali Cengiz oyunu düşünüyor ne hesapları var acaba sinsi herif göz boyama lan.

gel savaşma
tüm gün sevişelim canla başla

tam aşık olacak adamım ya

Ne bakıyon?
Bakarım burnu güzel.
Deme öyle ya. Bak seni döverim çocuk.
Halanım ben öp elimi.
Git be git git git.
Senden bir milim öteye gidememm

Dedim ve sırnaştı hihi. Şuan yaslanmış dişlek dişlek gülüyorr

Bi' Emre Aydın vardı ya, artikülasyonu bu kadar bozuk bir herif nadir bulunurdu, ş'yi s basar s'yi t basar t'yi z basardı rahmetli, dönemin y kuşağı kızları yüzünden top 10'dan pek düşmemişti, şimdisiki z kuşağına laf ediyoruz da, o dönemin y kuşağı da aynı bokmuş demek ki.

Şşsğukkkk, şğğukkk odolarşşşj

lan bu bir vokal tekniğidir de, bu kadar da mal mal söylemezsin ya.

Aref Ghafouri kılıklı.

Hz. Musa, Allahu tealayı görmek için yanıp tutuşur, rabbim der, seni bir göreyim... Allahu teala, karşıdaki dağa bak der, sana bir lahza kendimi göstereceğim, o dağ, beni taşıyabilirse, sen de beni görebilirsin, Hz. Musa dağa bakar, dağ anında kül olur, Musa ağlar bayılır.

Sen beni göremezsin."

dedi,
duyuldu,
buyurdu . . .

Hala kabuk tutmuyorsa,yeterince kanamamış demektir yeğenim.

Şuvan çizgili kısa kollu tişört giymiş esnaf amcalar gibiyim bir de çay ısmarlayayım olsun bitsinn. Dur ya pantilyonumun arkasında anahtarlarım eksik hahahha.

Bağzen komşun olduğuna sevinmez te ötede oynasın dersin..

Anne ben onu ağbi olarak görüyorum…
- Abi deme lazım olur…

Bugün de buna hayıflanıp çay içek.(((

Üniversitede ev arkadaşım türkü barda şarkı söyleyen birine aşık olmuştu. Her Cumartesi süslenip püslenip türkü bara gidiyorduk. Ay bi de pavyon gibi leş bir ortam kfkfjfj
Arkadaş için çiğ tavuk yeniyordu işte bir zamanlar nfjfjjf

Kare Murat’ın oğlu güzel estirdii valla. Ve muhteşem şovunu yaptı.dddd

Geri