Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bizim arkadaşta bu adamın dedikleri tutuyor diye 16.kattaki evini topluyor taşıncammmmm yaşayamam bu dertle dedi:D
Ya tamam inançlı bir insanım. Her şey Allah'tan ama tahmin sonuçta ve adamın genelde tahminleri tutuyor. İstanbul büyük sıkıntı umarım büyük bir deprem olmaz. 6 şubat depremi olalı 1000 günü geçti ama ben halen betonarme eve geçemedim. Geçsem bile en az bi 3-4 ay alışma sürecim olacak kanka. Ha evi bir ay önce verdiler ama bizimkiler istemiyorlar. Bir yıl içinde tamamen eşyalarını alıp ben yerleşecem.

Ben kimseye yaranmak için burada değilim.
Düşüncem de duruşum da kendime ait.
Saygı duyanla konuşur, duymayana kapıyı kapatırım.
Varsın bazıları iğnelese, varsın hoşlanmasın…
Benim için önemli olan tek şey, kendime ihanet etmemek.
Gerisi gürültü...

@Lena; güzeldi yani. En son girdikten sonra iki kişi hariç listeyi sildim. Run ve bir kişi daha listeyi atmamı istememişti.:D Kiminle ne yaşandı onu bile hatırlamıyorum aslında. Oturup saatlerce birileriyle tartışacak halim yok zaten. Özlemişim buraları bir süre daha burdayım. Sonraya sonra bakarız artık.

Hoş buldum, teşekkürler.:)

“Şu anda bana iyi gelecek tek yer senin yanın. Gelemeyeceğim tek yer de senin yanın.”

10 yildir öğretmenler günü kutlamıyorum...En değerli , en özel , en sevdiğim ögretmenim babamdı...
Bugün 10 yıl oldu tam tamına onu kaybedeli...
10 yıl 1 saat 30 dk önce kollarımda onu öpüp koklayarak uğurladım...
Iyi ki senin kızınım BABAM.
Iyi ki sen benim BABAMSIN.
ÇOK ÖZLEDİM...

Kürt kedisi neden hâlâ banlı değil geçen gördüm bir mesajında biji serok apoya eşkıya diyordu bence affedilemez bir şey xd

kusma atmayın üzülüyorum :(

Geri