Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Ne olursa olsun topluma ayak uyduracam diye insan kendi karakterinden vazgecmemeli, varsin deli desinler. Seni sen yapan bu ozellikler degil midir zaten. Yasitlarimin tek derdi tursu kurmak, cocuk bakimi indirim reyonlari iken ben daha da guncel daha teknolojik konulardan haz aliyorum.Herkesin davrandigi gibi davranmak bana artik cok sacma geliyor. Belki de bu yuzden kalabalik beni cok yoruyor yipratiyor kendim olmakta guclu cekiyorum bazen, uyum saglayamiyorum. Uzun uzun birini dinlemekten nefret ediyorum.
Bu dengeyi sanirim is ortaminda sagladim. Sabahlari gunaydin yerine "kukuk" diye ses cikariyorum. Geldigim anlasiliyor, herkes kukuklasiyor sonra. Niye kudurmayak ki Niloya...
kendi renklerinde güzelsin nilü. hiç bozma böyle devam

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Tamam şu cümleden anladığıma göre siz delisiniz herkeste delirsin istiyorsunuz jfkdj
Şu ülkede akıllı insanın mutlu yaşaması pek mümkün değil veya çok zengin olmalı.:D Her şey para mı diye sorma. Gerçi sorabilirsin evet her şey para.:D

Abi hastayım şu şarkıya.. Hak ettiği değeri görmeyen rap sanatçıları..

İki noktayı okuyunca aklıma geldi. hatırlıyor musunuz, büyükler için boyama kitapları vardı bir ara, mandalalar. Onlardan almıştım. Sakinleştirici ve dikkati artırıcı etkisi olduğundan bahsediliyordu mandala boyamanın. Ay beni daha çok strese sokmuştu, ufak ufak her şey ayy dedim bu ne, uğraşamamıştım:d Bence bu tarz şeylerin amacı belirlenmiş olduğundan ya efektif olmazsa düşüncesi insanı strese sokuyor :d mesela koyun sayarak uykusunu getirebilen var mı:d

İki noktayı okuyunca aklıma geldi. hatırlıyor musunuz, büyükler için boyama kitapları vardı bir ara, mandalalar. Onlardan almıştım. Sakinleştirici ve dikkati artırıcı etkisi olduğundan bahsediliyordu mandala boyamanın. Ay beni daha çok strese sokmuştu, ufak ufak her şey ayy dedim bu ne, uğraşamamıştım:d Bence bu tarz şeylerin amacı belirlenmiş olduğundan ya efektif olmazsa düşüncesi insanı strese sokuyor :d mesela koyun sayarak uykusunu getirebilen var mı:d
Ben yeğenime almıştım o boyama kitaplarından hem çocuklar hem yetişkinler için olanından. Çocuk da bende strese girdik hakikaten. Uzun bir süre göremeyeceğim yere kaldırdım ancak geçen hafta ara tatildelerdi ve kitaplığı kurcalamış bulmuş hadi dayı dedi, az biraz saçmaladık sonra yine kaldırdım dipsiz kuyulara gidesiceyi.
Ben koyun sayarak değilde, bir kelime buluyorum onun son harfi ile başka bir kelime söyleyip uykuya dalıyorum. Bir video yardımcı olmuştu bu konuda da.

Ben yeğenime almıştım o boyama kitaplarından hem çocuklar hem yetişkinler için olanından. Çocuk da bende strese girdik hakikaten. Uzun bir süre göremeyeceğim yere kaldırdım ancak geçen hafta ara tatildelerdi ve kitaplığı kurcalamış bulmuş hadi dayı dedi, az biraz saçmaladık sonra yine kaldırdım dipsiz kuyulara gidesiceyi.
Ben koyun sayarak değilde, bir kelime buluyorum onun son harfi ile başka bir kelime söyleyip uykuya dalıyorum. Bir video yardımcı olmuştu bu konuda da.

Uykusuzluk problemim yok ama ara sıra uykusuzluk yaşadığım zamanlarda yağmur sesi, şömine sesi filan açıyordum ben de, o da iyi oluyor.

Bir günlük İstanbul'a gidip gelecem o sırada astrolog Mahfuz Bayram: 72 saat içinde deprem bekliyorum.:D İptal edecem galiba bu herifin tahminleri tutuyor genelde.;s

Geri