Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
durun bi kolonya krem bişeyler süreyim
evde var ya

Sonra soruyoruz;
Marc Aurel niye Commodus u secti diye?
Bilmiyor muydu sanki,oglunun vasifsizligini?
Simartarak büyüttügü yavrucugunun,imparatorluk dinamizmine uymadigini anlamamis miydi?
Pskilojik soru yöneltiyorlar ögrenciler.
Intikam mi almak istedi Roma'dan, senato dan?
Canlarim fazla video izlemeyin isinize bakin diyemiyosun cünki interdisipliner calissinlar.
Kader öyle istedi diyen var.jkljdk
Cok dadlusunuz.

Bir çocukluk öğretisi vardır hepiniz öğrenmişsinizdir: 'Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma'.
Ne harika söz, ne hoş söz,ne ulu söz... değil mi? ama eksik.
Pekala size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi en ahlaksız,en şirret, en **Spam/Adversiting** şekilde karşınızdakine yapabilirsiniz; ödeyeceğiniz en ağır bedellere bile hazırsanız, ben cayır cayır yanayım ama yeter ki o da yansın diyebiliyorsanız neden olmasın ki... vaov denilesi bi tutku bile olabilir bu. Hem başka hangi memelinin ahlak icadı var?
İşte can alıcı nokta da burada başlıyor: lahananın sapına gelince zırlamaya başlamak... yoo... işte bu hiç tahammül edilebilir değil, hiç acınası değil... Hurmaları ye, sonra ağlayıp zavallı empatiklerden destek bekle... şeytan statüsünden bir anda kurban statüsüne geçiş yap... ipek işlemeli mendilinle biricik gözyaşlarını sil.Ah canım... ne iyisindir sen.
Ahlaksızlık dedikleri hemen her olayda ana damar hep bu olay üzerinde tepiniyor: yenilen bokun bedelini ödemekten aciz olmak.
Cani bi adam değilim ama bazılarının başına gelenlere bir gram acımıyorum bu sebeple. En trajik senaryolarda bile.
Sigaramı yakıp keşke ananı da sevseymiş diye iç geçirdiğim bile oluyor.
Çocukluğumda çizgi filmlerde içten içe kötü ana karakterlerin kazanmasını isterdim bazen.
Denge fetişim var sanırım.

Bu hayatta her şeyin ama her şeyin bir nedeni vardır. Bir uyaran, bir tetikleyici vardır. Hiçbir şey durduk yerde olmaz.

An itibari ile IRC`de son dönem takılan ve İF de herkesın nickıne aşina olduğu bir bayan arkadasımla konusuyorum. Ordan burdan muhabbet ederken kardesının ağir hasta olduğunu babasının ise kalp hastası olduğunu öğrendım . Sonrasında annesı demanS hastalığından vefat etmiş.Ben ınsanların özelını desmem merak etmem kısının bana olan saygısı ve tavrı önemlidir. Öncelıkle kımın kımın ıle sorunu varsa onunla halletsın tavrını hep ilerı planda tuttum. Kız anlattıkca .Yutkundum boğazım tıkandı yazamadım. Gözlerim doldu resmen fırlamalık yaparım laşkalık yaparım bazen gereksız şeyler yaparım ama benim yapım bu değil . İçimdekı insanıyet hep ön plandadır. Bizimkı duygusallık vs değil hep ıyı nıyetımızın gunahını çekıyoruz. .Ama bu gıbı durumlarada katlanamıyorum özellıkle ailevı durumlara cok hassasım ama artık kullanılma korkusu sardı ıcımı o yuzden artık bu tarz insanlara yardım etmek isdediğim kadar korkuyorumda ....
Rabbım kımseyı ailesı sevdıklerı ve ailesı ile sınamasın.
Bu kısıyı az gozlemleyip burada bır kac kısıye sorup yardımcı olacağim.

Aileniz disinda sosyal yasamda size iyi davranılması nadiren samimiyet icerir; cogunluk yuzdesi manipulatif bi niyet tasir.
Bunu fark edip sınırlarinizi daha keskin yaptiginizda antipatik,daha yalnız fakat daha huzurlu biri haline geleceksiniz.

Ah.. kacinci bu kupa.? sanirim yeni limitim "kalp krizi gecirene dek" seklinde bi hal aldi. (kahve)

Hayat bazen insanın yanına kimseyi koymaz; kalabalıkların içinde bile yalnız hissettirir. Ama bil ki yalnız hissettiğin anlarda bile değersiz değilsin. Senin bir sesin, bir kalbin, bir ışığın var. Ve o ışık...bazen sönmüş gibi hissettirse de......hiçbir zaman tamamen yok olmaz.

Bizim çocuklar Maşallah gümbür gümbür. Gözlerimizin pasını siliyorlar bir de farkı açsak.

Ne olursa olsun topluma ayak uyduracam diye insan kendi karakterinden vazgecmemeli, varsin deli desinler. Seni sen yapan bu ozellikler degil midir zaten. Yasitlarimin tek derdi tursu kurmak, cocuk bakimi indirim reyonlari iken ben daha da guncel daha teknolojik konulardan haz aliyorum.Herkesin davrandigi gibi davranmak bana artik cok sacma geliyor. Belki de bu yuzden kalabalik beni cok yoruyor yipratiyor kendim olmakta guclu cekiyorum bazen, uyum saglayamiyorum. Uzun uzun birini dinlemekten nefret ediyorum.
Bu dengeyi sanirim is ortaminda sagladim. Sabahlari gunaydin yerine "kukuk" diye ses cikariyorum. Geldigim anlasiliyor, herkes kukuklasiyor sonra. Niye kudurmayak ki Niloya...

Geri