Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
İnsanın içinde maddenin kapatamayacağı boşluklar vardır.
Göklere uzanan tahtı da olsa, asla bir milim bile kapanmayacak olan.

Önce insanın içindeki iyi niyetlerini öldürün
Sonra insanlar neden bu kadar kötü diye bıdı bıdı edin ....ya havleeee

En büyük yanılgılarımızdan biri de bazı insanlarla bir şekilde kendimizi yırtarsak anlaşabileceğimiz ya da anlaşabilmenin bir yolu olabileceğine dair geliştirdiğimiz inancımız.
Hayır.
Ne küfürle,ne dövüşle, ne de nezaketle bazıları ile anlaşabilmenin hiçbir yolu yoktur. Hiçbir yolu 'kesinlikle' yoktur.
Nasıl bu insandan kurtuluruma bakın, bakamıyorsanız nasıl enerjisine daha az maruz kalırıma bakın.

En büyük yanılgılarımızdan biri de bazı insanlarla bir şekilde kendimizi yırtarsak anlaşabileceğimiz ya da anlaşabilmenin bir yolu olabileceğine dair geliştirdiğimiz inancımız.
Hayır.
Ne küfürle,ne dövüşle, ne de nezaketle bazıları ile anlaşabilmenin hiçbir yolu yoktur. Hiçbir yolu 'kesinlikle' yoktur.
Nasıl bu insandan kurtuluruma bakın, bakamıyorsanız nasıl enerjisine daha az maruz kalırıma bakın.

Yazdığın bir yer var mı? Platform bazında lak lak yapmaktan, bir şeyler karalamaktan bahsetmiyorum. Kitap, köşe yazısı, makale, fanzin? Evvelce, hâlihazırda ya da ileriye dönük?

keşke ne tuhaf bi kelime ya
bazıları caiz değil diyor
belki kullanımla ilgilidir
ilginç

Bu sarkiyi ölene dek, belirli periodlarda dinlemek.Not aldim.

Bi kapıyı çarpmadan önce tekrar çalmayacağından emin ol
...tarzı afili bir şeyler yazmak istedim de, nirvanadaki yüzsüzlük akımında manası yok.
Yüz yok insanlarda,ar yok.
Öfkeleniyorsun,sövüyorsun manası yok; her yergi bir yarabbi şükürle kucaklaşıyor.
Merhamet vakit kaybı olarak literatüre geçmek üzere.

Aylar sonra yeni patronumuzla tanisma asamasindayiz, adam bizimle beraber podyumda oturuyor gozlemliyor Litvanyali uyumlu birine benziyor.
Gecen hafta bir eleman gelmisti yanima "klavyem bozuldu" diye, cekmecemden tsg'den kalan klavye'yi cikarip vermistim ( yuz ifadesinden sasirdigini fark etmistim ). Sonra kayip mallar icin gelen oldu bi kac kez, magic kutusuna bakalim deyip minik urunun benzerini bulup tamamlamistim sakayla karisik.
Buyuk managere beni tarif ederken cekmesinden mucizeler cikaran kadin diye tarif ediyormus adamda merak edip cekmecelerine bi bakim dedi, sansina dun aksam yaptigim keskek cikti. ( keskegi birseye benzetemedi galiba ) Suprizlerle dolusun dediler... Masamin altina bakmadiklarina sukrettim o an.

Isi terk edenlerin ayakkabilari.... Bunlar burada ne ariyor deseler verececk cevabim yok.....is ayakabisi olmayan yeni elemanlara veriyorum diyecek halim yok.....

skjkjs
Çekmecede keşkek,çekmecede klavye,masanın altında işten çıkanların ayakkabıları……… gerçekten mucizeler çıkaran kadın değil de ne bu…, bi şey demeyim susayım diyorm da…çekmeceden keşkek çıkartmak nedir ya…. oralarda sandavic olur dalin kolonyası efendime söyleyeyim ıslak mendil falan olur……

• Kahkaha
Tepkiler: W
skjkjs
Çekmecede keşkek,çekmecede klavye,masanın altında işten çıkanların ayakkabıları……… gerçekten mucizeler çıkaran kadın değil de ne bu…, bi şey demeyim susayım diyorm da…çekmeceden keşkek çıkartmak nedir ya…. oralarda sandavic olur dalin kolonyası efendime söyleyeyim ıslak mendil falan olur……
Havzalinin yeme kulturu bu kadar iste :D ya ekmek arasi yumurta ya keskek

Geri