Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
veli toplantısına gittim gıcık anne görünümlü olmayayım die hep gülücük saçtım inşallah içimdeki şeytan uyanmaz sakinnnnnnn huzur nur yüzlü ana görünümlü kalabilirim :))) seni gördüğüm için çohok mesudüm iyiyim sen de iyi ol :bahar:
Seneye bizde başlıcaz anaokuluna bakalım bizim toplantılar nasıl geçecek.. .p

Barış ile görüşürsen çok selam söyle kendinize iyi bakın ikinizde..

Seneye bizde başlıcaz anaokuluna bakalım bizim toplantılar nasıl geçecek.. .p

Barış ile görüşürsen çok selam söyle kendinize iyi bakın ikinizde..
ayyy söylerim tabikisi barış amerikaya yerleşti instada paylaşımlarına kalpler yolluyorum sen de kendine aşırı iyi bak çok mutlu ol inşallahhhh:bahar:

Ben @Melis i özledim onunla gülerken geceleri sacmaladigimiz anları

İnanmak çok başka bir yerde, istemek emek vermek başka yerde duruyor Umut yola dahi çıkmadı henüz.

^^Ait olmadığın yerlerle savaşmayı bitirmektir , huzur ^^

Evet özrünü duydum ama saygısızlığının sesi daha yüksekti..

Kaçtığını sandığın şeylerden fazlalaşarak başladığın noktaya gelirsin.

• Beğen
Tepkiler: W
Yokluğu en çok bana koyuyor da, kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum...

Bir insanın bir insana yapabileceği en büyük kötülük, insana olan inancını güvenini bitirmek olabilir ancak...

Arzularını, arzularının ahlakını yıkıp geçmesine izin vererek tatmin edemessin.

yabani, senin cezai ehliyetin olmadığı için sen gülebilirsin. sıkıntı yok…….
Ben gerçekten güldüm ama yazıya..hak falan filan,sende tekrar tekrar oku ve dünyada gelmiş geçmiş bütün insanlarla kıyasla..düşün bu dünyanın neredeyse 8’de 7’si hiç yaşamadan mutluluk görmeden telef olup gitmiş ve gidiyor..Belkide o mutlu azınlık içinde olduğumuzdan herkesin öyle olduğunu sanıyoruz..Şanslı bir dönem içindeyiz çoğudan şanslıyız.

kimse göründüğü kadar dayanıklı değildir.. sadece görülmeyen yangınlar duyulmayan fırtınalar gizlice çürüyen ruhlar vardır ..
Dayanma ve guc deyince aklima hep bu video gelir. Beni cok etkilemisti ve zaman zaman tekrar dinlerim. Icimden senle paylasmak geldi yazini okuyunca.

Geri